Apple patentuoja netradicinės formos akumuliatorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2013-05-04 18:24
Tai tu dabar man aiškini, kad palyginus su 2013-ais, telefonų verslas tada klestėjo? Ir technologinis progresas buvo gan lėtas... Būtent dabar telefonai tobulėja greičiausiai ir pristato įdomiausias naujoves...O kas buvo tada? Naujasis modelis turi 65000 spalvų ekrane vietoj 4000? O melodijos atkuria 40 instrumentų?? whoopty fucking doo... Beje, pagal tavo logiką, beveik visi patentai, išeina, yra daiktų išsidėstymo erdvėje patentavimas
Foxman 2013-05-04 18:28
Kaip ir minėjau tave Apple pavergus ir manau diskutuoti su tavimi yra beprasmiška
Paprastas_zmogus 2013-05-04 18:33
Manau, kad daiktus reiktų vadinti tikrais vardais Kai neturi jokių argumentų, tada ir belieka kitus tik įžeidinėti ir aiškinti, kad diskutuoti beprasmiška... Patinka tau mano nuomonė, ar ne, aš bent stengiuosi argumentuoti, o ne puolu klijuoti įžeidžiančias etiketes ir vaidinti nesuprastą teisuolį...
marsietis69 2013-05-04 20:44
cia kad garantiniam pasibaigus nuo plonesnio galo greiciau sudegtu
Kirtiklis 2013-05-04 21:05
metų laikotarpį atsirado telefonuose: Mokia 5210 - Šitas prietaisas buvo pripažintas dėl smūgiams ir drėgmei atsparaus, keičiamo korpuso. Benefon ESC - Pirmasis „ragelis“ su integruota GPS funkcija Samsung SPH-M100 Uproar - Pirmasis mobilus telefonas palaikantis mp3 muziką. Nokia 3210 - Integruota antena ir T9 teksto nuspėjimo funkcija padėjo parduoti maždaug 160 milijonų šio modelio telefonų. Nokia 5510 - Pirmasis telefonas su QWERT klaviatūra. Nokia 8310 - Buvo aprūpintas daugybe papildomų funkcijų, kurių neturėjo kiti to meto telefonai. Jame buvo galima rasti IrDA jungtį, kalendorių su dienotvarkės sudarinėjimo funkcija ir FM radijo imtuvą. Ericsson T39 - Nedidelis telefonas buvo pirmasis palaikantis BlueTooth funkciją. Siemens S45 - Pirmasis telefonas turintis GPRS funkciją. Ir taip toliau.. Per 2 metus sukurta visos pagrindinės dabartinių telefonų funkcijos. Bet ne, čia nieko įdomaus ir revoliucingo. Be šitų nebūtų tavo iPhono ir aplamai smartphonų, bet ką čia, juk tik obuolys viską sukūrė ir tik jam atsiradus viskas susikūrė. Ir matau kad nesigaudai visiškai todėl apsiribosiu pirmu klausimu. P.S. Atsigauk fan'bojau nors kartą.
Paprastas_zmogus 2013-05-04 21:25
O tu pažiūrėk, ką su tais pačiais dalykais (mp3, GPS) gali daryti šiuolaikiniai telefonai... Kiek visokių įdomių GPS panaudojimo būdų, kiek visokiausių servisų, funkcijų su muzika... Niekas neneigia, kad buvo nemažai svarbių pasiekimų, bet jei lyginti su tuo, ką turime dabar, tai tikrai atrodo, kad iki iPhone rinkoje nebuvo nieko įdomaus. Niekur neteigiau, kad Apple "viską sukūrė". Jeigu skaityti nesugebi ir haliucionuoji, tai čia jau ne mano problemos.
Xdmin 2013-05-04 21:28
Kirtiklis, pats pagalvok ka rasai. telefonas palaikantis mp3...bluetooth... kada tai buvo? Pries 10 metu? Atsirado GPRS, veliau EDGE, vienintelis dalykas kuris didejo tai buvo kameros pixeliu kiekis ir telefono storis ( Nokia N serijos telefonai). Paskutinius kelius metu iki Apple NIEKO kas verstu is koto nebuvo. Tai buvo tik lengvi patobulinimai, panasiai kaip dabar, kai ideda siek tiek galingesni procesoriu. PS: verslininko tikslas uzdirbti pinigus ir Apple tai daro visaip. Jei tai legalu, kodel to nedaryt? Juk ne labdaros organizacija. Jei JAV pakeis sistema, kuri apsaugos nuo patentu troliu, tai galesi butent Apple padekoti, nes ju patentai pastoviai viesumoje ir parodo sistemos skyles.
Kirtiklis 2013-05-04 22:00
Nelipk ant to pačio grėblio, juk 2007 ateina iphone - multitask, jautrūs ekranai lietimui, apps ir os. O kas tada? Nieko vėl štilis 2008 2009 ir t.t vėl kaip sakai lengvi patobulinimai ir viskas, vėl dabar viskas merdi. Kada tai buvo? Prieš 6 metus. Ne tas pats vyksta?
Xdmin 2013-05-04 22:53
As tik pagrindziu kazkieno is auksciau pasakyta nuomone, kad Apple inese stipriu pokyciu telefonu rinkoje, pati forma ir dizainas pasikeite radikaliai. Bande kiti visokius 3D prastumt, bet panasu kad nepavyko. Samsung su savo skaiciais tikrai nieko naujo neatnes. Laukiam vel kokio gamintojo kuris sukurs kazka kitokio.
g3n1us 2013-05-05 02:57
realiai tai čia viskas paprasta... apple labai pyksta, kad jie kažką padaro, o visi kiti pažiūri ir padaro taip pat... bet tokia ta dalia inovatorių... jie juk nebankrutuoja... suprasčiau jei sukurtų kažką ir nieko neuždirbtų, o visi kiti padarę taip pat uždirbtų... čia su tokiais patentais, tai greitai mes nebeįpirksim nieko... Įsivaizduokite, jei viskas kas jus aplink supa būtų supatentuota... Kainos išaugtų... Geras pvz. yra bluetooth, dėl šios nesamonės bluetooth pelės yra ganėtinai brangios, nes nemažai norima už patentą, todėl visi ir pradėjo kurti peles su adapteriukais, nes daug pigiau kainuoja...
justice3000 2013-05-05 05:47
Del Apple. Tesiog sunku suvokti, kaip ir kodel sitaip zmones alpsta . Taip savu laiku tai buvo tikrai kazkas, nauja, nes tai buvo netik telefonas, veikiau jau daugiafunkcinis irenginys su nauja vartotojui sasaja - lietimu. Labai grazu , labai gerai. Bet, nesuprantu kas cia tokio verciancio is koto? Tas aparaciukas, tai ne kas kita, kaip kruvos isradimu pajungimas i viena vieta. Padaryta labai savu laiku ir tiek. Dauguma dalyku eina tokiu keliu. O kas liecia tuos patentu karus - tai tesiog absurdas. Patentuoti tam tikros formos objekta? Juokinga. Kas butu jei pradesime patentuoti tam tikros formos gyvulius, gyvybes palaikymo aparatus, chirurginius peilius? Negalesiu pirkt naujai isvestos veisles nes jo forma primena kita? Gal dirbtines sirdis pradesime daryt staciakmapio formos? nes sfera jau uzpatentuota ir taipogi kartu visi jos geresni parametrai? peilius gal teks nuo siol bukint? Sitie fanbojai mano manymu yra siauresniu paziuriu, nei kiti. Kuo butu pasibaige, jeigu internetas irgi butu buves uzpatentuotas? Tolesnei raidai reikejo ir reikes visko, ko turim dabar. Todel tokie spardymaisi, primena mazu vaiku uzgaidas.
Paprastas_zmogus 2013-05-05 09:15
Kaip ir sakiau... Svarbu palot. O kad suvokimo kaip patentai veikia nėra, tai px.
secret 2013-05-05 11:50
mano kaip ir apple produktu ir ne tik, naudotojas galiu pasakyt, kad apple i mano ipod'a, kuri jau turiu nezinau kiek metu, gal nuo 2006m idejo skambinimo funkcija ir jis tapo revoliucija http://ithinked.com/archives/2007/11/th ... nal-tools/ sony walkman lyg ir bande muzikos grotuvu rinkoj spardytis, bet gavo i kaulus. kodel tu taip muru stoji uz apple, jei ne paslaptis? mano akim apple, tai tokia kompanija, kuri, jei gali uzsidirbti pinigu nieko nedarydama, o patentuodama idejas, tai taip ir darys. panasiai kaip bedarbis, kam dirbti, uzpatentuoji, kad esi bedarbis ir gauni pasalpa ir siurbi pinigus is tu, kurie dirba. iwatch technologiju pasaulyje jau seniai istorija, klausimas tik kaip apple pateiks ja savo lojaliems klientams http://www.gsmarena.com/lg_gd910-2644.php tikriausiai bus irgi revoliucija
Paprastas_zmogus 2013-05-05 12:40
Aš nestoju "mūru" už Apple, nes jie nėra tobuli ir kai kuriems jų sprendimams aš nepritariu. Bet vistiek keista matyti kaip žmonės putojasi ir pučia burbulą iš nieko ir dar smarkiai nusišneka per savo neišmanymą... Ir čia žodis "nusišneka" - ne tam, kad sumenkinti. Čia jis idealiai apibūdina kai kurių komentarų turinį. Pats paskaityk komentarus. Yra net tokių genijų, kurie galvoja, kad nebegalės nusipirkti tam tikros firmos daikto...
Simplicity 2013-05-05 13:33
Na, bet tu ir duodi Šlapiu maišu trenktas ar tiesiog nesuvoki kas yra progresas? Jei ne Benz ir jo VDV, tai šiandien ir toliau važinėtumėm mediniais dviračiais (vaizdžiai šnekant). Jei ne pirmasis tranzistorius, tai vis dar sėdėtumėm su lempiniais kompiuteriais. Aišku, ta Benz karieta tikrai nuobodokai atrodo, jei palyginsim su kokiu Lamborghini Gallardo ar net tuo pačiu VW Passat, o pirmieji kompiuteriai gali slėptis po pernykščiais lapais su savo 20 MHz procesoriais... Tik kitų gamintojų įdirbis ir techniniai sprendimai leido Apple sukurti savo pirmąjį telefoną. Apple pirmąjį išmanų telefoną į gyvenimą paleido tik 2007 metais, kai Ericsson dar 1999 buvo pristačiusi pirmąjį išmanųjį telefoną. Jei pažiūrėtum į tą patį Sony Ericsson P900 (išleistą 2003 m.), tai pamatytum jog ne ką skiriasi nuo dabartinių touchscreen'ų. Čia gali rasti praktiškai visą mobiliųjų telefonų istoriją http://www.webdesignerdepot.com/2009/05 ... 1983-2009/ Skirtingų dizainų ir formų buvo tiek iki iPhone atsiradimo, tiek tų formų skirtumai liko ir po jo. (Sony Ericsson „prametė“ neužpatentavusi stačiakampio su apvaliai kampais, kai išleido savo P900... )
Paprastas_zmogus 2013-05-05 13:43
Tu dabar tik pakartojai, ką aš pasakiau: Analogiškai aš paklausiu: šlapiu maišu trenktas, ar skaityti nemoki? Tikrai liūdna matyti, kai žmonės taip apakinti savo antipatijos vienai kompanijai, kad net nenori pripažinti jos didžiulės įtakos visai mobilųjų rinkai (ir ne tik).
secret 2013-05-05 13:45
kad butu aiskiau, reiktu daugiau informacijos apie pati patenta, bet salyginai, tai gali paveikti neigiamai vartotojus. jei "neketurkampes baterijos pasirodytu talpesnes ir panasiai, tai konkurentai, jei sugalvotu, del klientu pradet gaminti baterijas ivairiu formu ir isnaudot telefono ar plansetes turi, gal to atsisakytu, nes reiktu moketi patenta apple del "kitokios" formos baterijos - nukencia tik vartotojas turedamas mazesnes talpos baterija arba perka apple produkta. sis patentas ne inovatyvumo, o konkurentu varzymo.
Paprastas_zmogus 2013-05-05 13:53
stadijoje 2. Patentas galiotų tik U.S. 3. Kiek žinau net pagal U.S. įstatymus patentai turi būti prieinami už sąžiningą kainą. Apple kaip ir negalėtų užsiprašyt kažkokios konkurentus varžančios kainos. 4. Microsoft iš Android telefonų gamintojų susirenka po keliasdešimt dolerių už patentus. Kaip tai įtakojo tavo gyvenimą?
i74s 2013-05-05 16:07
Tu galvoji be apple butume vis dar uzstrige ir nebutu jokiu programeliu ir visi naudotu tokius telefonus kaip siemens a65 ? Apple aisku prisidejo prie inovaciju skatinimo bet kam tas akis dabar draskyt. Matosi kaip stoji i apple fanboju puse vien tik tam kad galetum pasigincyti su tais hateriais kurie galbut kartais ir kalba tik tiek kad kalbet, bet kada dauguma zmoniu galvoja kad cia apple technologiju virsune, tai am sorry. Beto man IOS lyginant su androidu tai tas pats kas dumbafonas. O kalbant apie patentus, tai patentuot formas kazkaip keistai atrodo.. Turint uomeny kaip apple padeda su tais patentais toliau technologini procesa skatint kaip kad minejai.
PrefixS 2013-05-05 17:02
Dar vienas beprasmiškas "Apple" patentas ir pilna "obuoliuko" fanų kurie sako jog tai "gerai".