Teigiama, kad „GeForce GTX 700“ šeima naudos tuos pačius grafinius lustus  (4)

Gandais žinomas portalas „Fudzilla“ praneša, jog „nVidia“ neketina pristatyti naujos kartos produktų jau šių metų vasarą ir įgauti akivaizdų pranašumą prieš konkurentą AMD. Vietoje to, „GeForce GTX 700” šeima naudos tuos pačius grafinius lustus, kurie yra prieinami dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašoma, jog „GeForce GTX 760 Ti”, „GeForce GTX 770” ir „GeForce GTX 780” naudos jau rinkoje esamus grafinius lustus. Štai „GeForce GTX 760 Ti” tiesiog turės GK104 lustą iš „GeForce GTX 670”, o su tam tikrais menkais patobulinimais puikiai įsitaisys šeimoje.

Panaši situacija neva bus ir su naujuoju „GeForce GTX 770”, kurį varys „GeForce GTX 680” naudojamas lustas. Skirtumas bus tik tas, jog „nVidia“ veikiausiai naudos naujus aušintuvus, o jau minėti šiokie tokie atnaujinimai leis pervardintiems gaminiams veikti šiek tiek greičiau.

Kažkuo nenustebins ir „GeForce GTX 780”, kuris naudos „Titan LE“ lustą. Tai „apkarpytas“ „GeForce GTX Titan“ naudojamas GK110. Žaidėjams patiks, jog „GeForce GTX 780” nekainuos 1000 JAV dolerių, o AMD turės papildomo laiko naujos kartos produktams. Tai, beje, nėra pirmas kartas, kai „Fudzilla“ mini šią situaciją, tik šį kartą informacija neva tikrai tikra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (4)