Futbolo klubas „Manchester City“ savo namų stadione siūlys nemokamą „Wi-Fi“ ryšį  (4)

Nėra jokios abejonės, jog futbolas yra ypač populiarius Europoje, net nekalbant apie britus. Štai futbolo klubas „Liverpool“ prieš mėnesį savo stadione įdiegė bevielį „Wi-Fi“ ryšį, o iš paskos seka ir kitas klubas, „Manchester City“, tačiau šį kartą su nemokamu ryšiu bus ir papildomų, nemokamų paslaugų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad kartu su nemokamu „Wi-Fi“ ryšiu, „Manchester City“ stadione varžybas žiūrintys komandos gerbėjai turės galimybę stebėti varžybas ne tik gyvai, bet ir savo išmaniajame įrenginyje, kaip ir statistiką. Ir visa tai nemokama, kai kitose sporto šakose paprastai prašoma papildomo mokesčio.

„Machester City“ stadionas „Etihad“ naudos kompanijos „Cisco“ technologijas, kurias pateiks telekomunikacijų bendrovė „O2“. Stadionas talpina net 47 tūkstančius žmonių, tad pirmieji bandymai gali būti nevisiškai puikūs, tačiau savaitė po savaitės viskas bus tobulinama.

„O2” taip pat dės visas pastangas, jog pagerintų mobilųjį ryšį stadione ir jo prieigose. Kai į „Etihad“ stadioną susirenka beveik visi 47 tūkstančiai žmonių, jie dažnai susiduria su problemomis skambinant ir siunčiant žinutes, jau net nekalbant apie 3G ryšio naudojimą. Tai bus bandoma išspręsti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: