Garsioji „Wolfenstein“ žaidimų serija bus atgaivinta, bet neturės daugelio žaidėjų režimo  (9)

Kaip veikiausiai žino užkietėję žaidėjai, garsioji „Wolfenstein“ žaidimų serija bus atgaivinta. Tai pirmojo asmens šaudyklė, kurios pirmasis žaidimas pasirodė daugiau kaip prieš dešimt metų, 2001 metais, bei turėjo „Return to Castle Wolfenstein“ vardą ir buvo to meto pažiba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nieko keisto, jog po teigiamų ir kritikų, ir žaidėjų įvertinimų, „Wolfenstein“ po poros metų sulaukė tęsinio vardu „Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory“, kuris pasirodė 2003 metais. Jis taip pat buvo sutiktas neblogai, tačiau po to serija tiesiog nutrūko.

Prie pirmųjų dviejų dalių kūrimo prisidėjo puikiai žinoma kompanija „id Software“. Ir nors ji prisidėjo ir prie trečiosios žaidimo dalies „Wolfenstein“, kuri pasirodė 2009 metais, tiek žaidėjams, tiek ir kritikams šis žaidimas neįtiko ir tuo visos kalbos apie serijos tęsinius pasibaigė.

Vis dėlto po industrijoje įvykusių permainų, „Bethesta Softworks“, kuri priklauso „ZeniMax Media“, nusprendė prikelti „Wolfenstein“ seriją, nors ir be tiesioginės „id Software“ pagalbos, bet naudodama „id Tech 5“ grafikos variklį. Naujojo žaidimo vardas – „Wolfenstein: The New Order“.

Žaidimą šiuo metu kuria kompanija „MachineGames“, kuri priklauso tiems patiems „ZeniMax Media“. Kad ir kaip ten bebūtų, svarbiausia šios savaitės žinia, jog naujasis „Wolfenstein“ neturės daugelio žaidėjų režimo. Tai, kalbėdamas su žaidimų portalu „Gamespot“, pareiškė vienas iš žaidimo kūrėjų. Jis teigė, jog „MachineGames“ tikslas – puikus žaidimo siužetas. Tiesa sunku pasakyti, ar tai pasiteisins. Daugelio žaidėjų režimo neturi reta šaudyklė, nors tokia šiais metais bus „Metro: Last Light“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (9)