Naujausias „Google Earth“: įspūdinga galimybė stebėti atmosferos reiškinius  (0)

Naujausioji „Google Earth“ vartotojams suteikia keletą visiškai naujų funkcijų, kurios anksčiau būdavo prieinamos tik „Pro“ versijoje. Kai kurios iš šių funkcijų yra naudingos iš praktinės pusės, tačiau įspūdingiausia ir labiausiai dėmesį patraukianti funkcija – galimybė stebėti unikalius atmosferinius vaizdus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatytas naujasis „Google Earth 7.1”, kuriame atsirado naujų funkcijų. Pirmoji iš jų – galimybė kurti savo žemėlapius su legendomis ir kelių pavadinimais. Šis žemėlapis gali būti išsaugotas ir atspausdintas.

Antroji funkcija pavadinta „Viewshed“, su kurios pagalba galima atlikti dar daugiau įvairiausių funkcijų, kuriant virtualius azimutus, matuoti atstumus tarp pasirinktų taškų. Pavyzdžiui, architektų įmonė galėtų pamatuoti atstumą nuo pasirinktos vietos hipotetiniame pastate iki kito taško. Tai gali būti naudinga planavimui.

Tačiau be jokios abejonės įspūdingiausia nauja funkcija yra galimybė stebėti įspūdingus atmosferinius vaizdus. Vanduo, saulė ir pribloškiantys horizontai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: