Baltarusijos milicija pagavo 15-metį, pavogusį tanką žaidime World of Tanks  (9)

Niekam ne paslaptis, kad buvusios Tarybų Sąjungos respublikose kartas nuo karto įvyksta karinės technikos vagystės bei klesti nelegali ginklų prekyba. Tačiau visai neseniai Baltarusijos milicija atliko sėkmingą operaciją, kurios tikslas buvo surasti pavogtą virtualų tanką iš žaidimo World of Tanks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Milicijos duomenimis, nusikaltimą įvykdė 15-metis paauglys iš Mogiliovo srities, rašo portalas it-weekly.ru. Vėliau jis perpardavė karinę mašiną už žymiai mažesnę kainą, nei buvo tanko tikroji vertė. Kaip gi tankas pateko į jaunuolio rankas? Pasirodo, pastarasis įsilaužė į 30-mečio kariškio elektroninio pašto paskyrą ir gavo prieigą prie jo žaidimo paskyros. Tanko savininkas pastebėjo įsilaužimą ir parašė pareiškimą milicijai.

World of Tanks yra internetinis daugelio žaidėjų režimą palaikantis tankų simuliatorius, kurio plėtra ir palaikymu užsiima kompanija Wargaming.net. 2012 metais kompanijos pajamos sudarė 217,9 mln. eurų (~ 754 mln. lt), o grynasis pelnas – 6,1 mln. eurų. Tokiu būdu, Wargaming.net tapo sėkmingiausia žaidimų kompanija buvusios Tarybų Sąjungos teritorijoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(0)
(0)

Komentarai (9)