Lietuvių brolių pristatyta programėlė „My Budgeter“ skina laurus App Store Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

fraktalas 2013-05-14 11:36
Visų tų biudžeto programėlių problema visai ne valdyme, o tame kad reikia viską suvedinėti savo piršteliais. Ir kažkodėl dar niekas nepadarė vaizdo identifikavimo šiuoje srityje.
VikceII 2013-05-14 12:37
ner ten taip sunku, ipranti ir net nejauti kaip susirasai viska.. ant android naudoju http://www.walletapp.net/en jau apie metus, tai liuks zvilgt i telefa ir matai kiek litu turi.. zvilgt i suvestine ze kiek chalturiukiu uzdirbta (to pasekoj greit ant masinos pasitaupiau )
fraktalas 2013-05-14 14:11
Čia jai Jūs nenaudojate smulkaus suvedimo kaip pvz maiste: pieno produktai, duona, vaisiai ir pan.. Aš suprantu, kad turint 10 išlaidu tipu ir 4 pajamų nėra kas veikti, bet turint tiek neverta nei prasidėti su tokiom programom, smegenų bukinimas nedaugiau.
Janke 2013-05-14 15:44
Tik, kad aš nerandu tos programėles „App Store“. Gal kas galit atsiusti nuorodą, būtų įdomu išbandyti. Ačiū
VikceII 2013-05-14 16:44
to fraktalas, tai taip iki tokio lygio neskirstyta yra (maistas, rubai, dujos, benzinas, mokesciai, drauges islaidos , pjankes, alga, chaltura, pardavimai(parduoti daiktai ir etc.) santaupos, cigaretes, skolos, masina.. ir uztenka del bukinoma tai nesutikciau man idomiau pasidare kai naudot pradejau tai kiek chalturu susirenka (smulkme po truputi, bet suma ze per menesi jau nemaza gaunas) bei koks balansas sia minute pas mane pinigu(namuose paliktu+banko saskaitoj+ pinigines suma), nereik galvot kad pritruksi ar pns..
fraktalas 2013-05-14 17:52
tada viskas čiki . Bet mane domina smulkmesnė finansu išklotinė , o suvedinėti pirkinių čeki jau biški varginantis dalykas, todėl ir noriu programėlės su kvitų atpažinimo funkcija. Manau daugeliui žmonių būtų kurkas įdomiau žinoti būtent tas smulkesnes grafas, nes ant jų dažniausiai žmonės taupo. Beto perkant tarkim kokioj maximoj, nebutinai perki maista , o cekiuką suvedi kaip maistą arba skaičiuoji atskirai, na nesakau, kad tai užtrunka valandų valandas, bet galėtų užtrukti vos kelis sekundes.
VikceII 2013-05-14 18:06
na toje programoje galima padaryti nuotrauka prie yraso o tada laisvesniu metu jau deliotis.. bet tai varginatis dalykas o siaip tavo idejoje tai sunkoka butu su tuo atpazinimu vien kur (suris tai pieno produktas ) o iskur programai tai zinot? gautusi nemaza duombaze susikurt pagal zodzius ir reiksmes dar lietuviu kalbai tai toloka tas.. p.s. na maksimoj retai daiktus perku tai jei ikrenta koks tai ir nukeliauja i maisto skyriu
punktyras 2013-05-14 18:55
Hm, galėtų padaryti tokią paslaugą, kad naudojantis parduotuvės kortele, į telefoną ateitų SMS su smulkia pirkinių išklotine, kurią būtų galima tiesiai į aptariamą programėlę sukraut. Netgi nemanau, kad labai sunku įgyvendinti būtų, o PR galima daug priskaldyti, kaip rūpinamasi klientais
fraktalas 2013-05-14 19:27
Mintis gera, bet Lietuvaj dar toli iki to.
FtBall 2013-05-14 21:25
Programuotojai realiai tie patys visam pasauly. Dabar su grupioku ruošiames appsą kurt, manau po kurio laiko bus visai realu ir teksto atpažinimą pridėt tokiai "piniginei".
sub 2013-05-15 09:44
Appsas geras, ant ios kažko stringa ir normaliai neįsijungia. Jei ir toliau nesikeis nieks, tai tokio šūdo rašyt į telefoną niekam nelinkėčiau net jei tai ir Lietuvių sukurta programa, t.y. šūdas.
Nerkashis 2013-05-15 17:40
Savo išlaidas - pajamas vedu į exel'į. Rašau viską smulkiai. Žinoma, tai užtrunka. Tačiau, tarkim planuojant eiti į parduotuvę, jau žinau, ką šeima dažniausiai vartoja, kokios ir kam reikalingos išlaidos. Jei kyla barnių dėl pinigų, susėdam su antrąją puse ir pasižiūrim kur nuplaukė pinigai.