„nVidia“ nešiojamas žaidimų kompiuteris vadinsis „Shield“, kainuos 350 JAV dolerių (Video)  (2)

Kaip ir spėjome praėjusią savaitę, kompanijos „nVidia“ sukurtas žaidimų kompiuteris, tuo metu žinotas kodiniu vardu „Project Shield“, pasirodys netrukus. „nVidia“ oficialiai patvirtino, jog žaidimų įrenginys dienos šviesą išvys jau kitą mėnesį, o jo vardas bus tiesiog „Shield“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbiausia buvo nežinoma kaina, kuri bus 350 JAV dolerių. Išankstiniai užsakymai bus priimami nuo gegužės 20 dienos, tačiau kada tiksliai birželį įrenginys pasirodys, neaišku. Taip pat nevisiškai aišku, ar birželio mėnesį žaidimų kompiuteris pasirodys ir Europos šalyse.

Kiek nuvylė tai, jog „nVidia Shield“ galimybė žaisti AK pritaikytus žaidimus 5 colių įstrižainės nešiojamojo žaidimų kompiuterio ekrane po išleidimo bus tik bandomojoje versijoje. Spėjama, jog ši savybė gali veikti tik su „GeForce GTX“ vaizdo posistemiais, kas būtų didelis minusas. Vis dėlto atsižvelgiant į tai, kad nVidia“ turės galimybę atnaujinti „Shield“, ji turės galimybę varijuoti su jo funkcijomis.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog „nVidia Shield“ žaidimų kompiuteris yra paremtas „Google Android“ operacine sistema. Jį varys keturių branduolių „nVidia Tegra 4” lustas, o pats įrenginys yra tarsi didelis žaidimų pultas su jau minėtu 5 colių, 720p raiškos ekranu ir 2GB darbinės atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: