„Omnitel“ savo klientams siūlys skambinti ir rašyti SMS nemokamai  (13)

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ jau šį rudenį planuoja savo vartotojams suteikti galimybę skambinti ir rašyti žinutes nemokamai. Tokią galimybę operatorius ketina pasiūlyti atsižvelgdamas į savo klientų norą gauti kuo paprastesnes ir patogesnes paslaugas bei visame pasaulyje itin sparčiai vykstantį komunikacijos persikėlimą į mobilųjį internetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgdama į pasaulines mobiliųjų komunikacijų tendencijas, kurių centre – plačiausi ir greičiausi mobiliojo interneto tinklai, „Omnitel“ nuosekliai investuoja į kokybiškiausią 3G bei vienintelį Lietuvoje 4G LTE mobiliojo interneto tinklą. Ženklų „Omnitel“ mobiliojo interneto teritorinio padengimo pranašumą bei atotrūkį visuose greičio ir kokybės parametruose nuo kitų operatorių patvirtina ir Ryšių reguliavimo tarnybos ataskaitos. Šį pranašumą „Omnitel“ planuoja ir toliau išlaikyti.

Taip pat, įsiklausydama į savo klientų lūkesčius, „Omnitel“ stengiasi ateities paslaugas pateikti paprastai ir patogiai bei pasiūlyti paprastą kainodarą. Dėl šios priežasties mobiliojo interneto kainodaroje „Omnitel“ neišskiria 3G ir 4G LTE tinklų.

Nuosekliai tęsdama siekį suteikti savo klientams kuo daugiau patogumo ir paprastumo „Omnitel“ planuoja žengti dar vieną žingsnį – jau šį rudenį pasiūlyti savo klientams galimybę kalbėti ir rašyti SMS žinutes nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (13)