„Sony“ prasitarė apie „Gran Turismo 6”, tačiau jis kuriamas ir „PlayStation 3” (Video)  (0)

Japonai „Sony“ pranešė, jog virtualių automobilių fanai gali džiaugtis, nes gandai buvo tikri. „Polyphony Digital“ iš tiesų kuria „Gran Turismo 6” žaidimą. Apie jį buvo pranešta renginio metu Silverstone trasoje, Didžiojoje Britanijoje, švenčiant pirmo žaidimo 15 pasirodymo gimtadienį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi suklusę trasoje tikėjosi išgirsti „PlayStation 4” vardą, tačiau jo nebuvo. „Aš noriu šiandien pranešti apie Gran Turismo 6 plėtojimą. Žaidimas pasirodys šių metų šventiniame sezone. Žaidimo variklis yra atnaujintas, tad galite tikėtis puikių vaizdų.“, - sakė K. Yamauchi.

Žaidimas turės atnaujintą ne tik grafiką, tačiau ir, žinoma, fiziką. Kitaip veiks mašinų pakabos, padangos ir aerodinaminiai elementai. Išleidimo metu žaidimas turės 1200 automobilių, tačiau po išleidimo pasirodys keli papildymai, už kuriuos sumokėjus galėsime turėti jų dar daugiau.

„Sony“ patvirtino, kad liepos mėnesį vyksiančiame žaidimų renginyje „E3 2013” apie žaidimą bus papasakotą daugiau, kaip ir parodyta. Šį kartą gavome tik trumpą video montažą su faktais. Nėra jokios abejonės, kad žaidimas pasirodys ir „PlayStation 4”, tačiau sprendimas nepamiršti „PlayStation 3” savininkų sveikintinas. Neaišku, ką darys „Microsoft“ su savo „Forza Motorsport“ serija. Neskaitant mėgėjiško „Horizon“, paskutinis serijos žaidimas pasirodė 2011 metų spalį. Kalbama apie penktąją dalį metų gale, bet neaišku ar ir „Xbox 360” savininkams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)