Lietuvoje parduotas 87 tūkst. Lt kainuojantis 4K raiškos televizorius  (9)

Technologijų naujovės, tik šiemet pristatytos pasaulinėse namų technikos ir elektronikos parodose, atkeliauja į Lietuvą ir kaip mat sulaukia išskirtinio dėmesio. „Topo centro“ parduotuvėje Vilniuje parduotas brangiausias, beveik 87 tūkst. Lt kainuojantis „Sony Ultra HD“ televizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei dviejų metrų įstrižainės „Sony Ultra HD“ televizoriaus ekrano raiška – keturis kartus didesnė nei „Full HD“ televizorių ekranų. Tokiame ekrane iki smulkmenų matomos detalės – lašai, purslai, šešėliai, klostės. Raiška ir milžiniškas ekranas sukuria išties pribloškiantį vaizdą.

Pirmą kartą Europoje šis televizorius buvo pristatytas IFA parodoje Berlyne, gaminamas tik pagal specialų individualų užsakymą.

„Mūsų prekybos tinkle tai yra brangiausias televizorius, parduotas per visą įmonės istoriją, – teigia „Topo centro“ garso ir vaizdo technikos ekspertas Edgaras Levša. – Prieš keletą metų pardavėme 75 tūkst. Lt kainavusį „Panasonic“ televizorių.“

Televizorių įsigijo privatus asmuo, gyvenantis Vilniuje.

Primename, kad dauguma Lietuvoje transliuojamų TV kanalų rodomi standartine raiška, o skaitmeninės TV retransliuotojų siūlomus „Full HD“ raiškos (kuri yra keturis kartus mažesnė nei 4K raiška) kanalus galima suskaičiuoti ant rankų pirštų. 4K raiškos filmais kol kas neprekiaujama, o ir internete jų sudėtinga rasti. Maža to, vienas ilgametražis 4K raiškos filmas užima per 100 GB vietos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(0)
(3)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: