HTC pardavė 5 milijonus „One“ vienetų, atsilikimas nuo „Samsung Galaxy S IV“ - didžiulis  (12)

Daugelis sutiks, jog „HTC One“ išmanusis telefonas yra vienas iš geriausių tokio tipo įrenginių, tačiau pačioje pradžioje HTC susidūrė su problemomis. Trūko kai kurių svarbių komponentų. Kalbame apie aliuminio korpusą bei naujos, „UltraPixel“ technologijos kamerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip tai paveikė „HTC One“ pardavimus, pasakyti sunku, tačiau telefonas pasirodė kovo pabaigoje, kiek daugiau rinkų – balandžio pradžioje. Galime sakyti, jog nuo jo starto prabėgo beveik du mėnesiai, o vienas iš kompanijos atstovų pareiškė, kad jau parduoti 5 milijonai „One“ telefonų. Jis taip pat pridūrė, kad HTC vis dar nepavyksta visiškai patenkinti esamos paklausos.

Minėti pardavimai reiškia, jog „HTC One“ pasirodė anksčiau ir pralaimi kovą savo konkurentui „Samsung Galaxy S IV“. Kaip rašėme anksčiau, per mėnesį „Samsung“ sugebėjo parduoti apie dešimt milijonų savo flagmano vienetų. Bet kokiu atveju, lauksime oficialaus HTC pranešimo. Taivaniečiai turėtų būti patenkinti, nes po sunkių 2012 metų startas šiais metais – daug žadantis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (12)