Teigiama, jog „Nokia Lumia“ artimoje ateityje turės įspūdingas „Lytro“ kamerų ypatybes  (5)

Praėjusių metų pradžioje pasirodė puikus įrenginys „Lytro“, kuris leidžia nufotografuoti vietovę, o vėliau su programine įranga fokusavimo vietą perkelti vis į kitą tašką. „Nokia“ yra įsigijusi fotografijos technologijų bendrovę „Scalado“, kaip ir žada investuoti į „Pelican Imaging“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ko nori „Nokia“, tai didesnio įdirbo ties „Lytro“ kompanijos įrenginyje naudojamo šviesos spektro, kuris geba aprėpti visą informaciją. Štai 11MP raiškos nuotrauka užima iki 20MB vietos, o su programine įranga vėliau galima sufokusuoti nuotrauka vis kitoje vietoje.

Žinoma, panašios technologijos pritaikymo išmaniuosiuose telefonuose gali tekti palūkėti, bet tai gali tūrėti naujos kartos „Nokia Lumia“ įrenginiai jau kitais metais. „Nokia“ tikrai nori turėti geriausias kameras telefonuose. Tai suomiai jau įrodė su „PureView“ kamera ir „Lumia 925” telefonu, savo optiniu vaizdo stabilizavimu, o jų svajonė nufotografavus nuotrauką telefonu vieną kartą sufokusuoti vaizdą ties mergina, o kitą kartą ties saulėlydžiu jai už peties, yra pakankamai reali įgyvendinti artimiausiu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: