Neva pasirodys HTC „Butterfly S“ ir „One Mini“, abu telefonai turės „UltraPixel“ kameras  (0)

Taivaniečių HTC flagmano „One“ pardavimai yra gana geri, kompanija pagaliau po truputėlį susitvarko su gamybos problemomis, kaip ir neva ruošia naujus gaminius. Pranešama apie „Butterfly S“ ir „One Mini“ įrenginius, kurie bus labiau prieinami, nei flagmanas „One“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HTC Buttefly S“ išmanusis telefonas bus šiek tiek atnaujinta esamo „Butterfly“ telefono kopija. Telefonas ir toliau išlaikys savo stilistiką ir tą patį, 5 colių, Full HD raiškos ekraną, tačiau pagrindinis pokytis bus „UltraPixel“ kamera. „Butterfly S“ toliau išliks vieninteliu 5 colių HTC telefonu.

„HTC One Mini“, tuo tarpu, anksčiau buvo žinomas „M4” vardu. Jis konkuruos su jau anonsuotu „Galaxy S IV Mini“. HTC išmanusis telefonas pasižymės 4.3 colio ekranu, kurio raiška bus 720p, dviejų branduolių procesoriumi, 2GB darbine atmintimi ir HTC pasididžiavimu, „UltraPixel“ kamera.

Teigiama, jog „Butterfly S“ pasirodys dar šį mėnesį, kai „HTC One Mini“ turėsime palūkėti iki liepos vidurio. Abu telefonai bus paremti „Google Android 4.2 Jelly Bean” operacine sistema su „HTC Sense 5.0“ vartotojo sąsaja. Apie kainas šiuo metu, deja, kaip ir visad, neužsimenama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: