AMD atsisuka į operacines sistemas Android ir Chrome OS  (0)

Kol AMD pavykdo sudurti galą su galu stacionarių ir nešiojamų kompiuterių rinkoje, kompanija aktyviai bendravo su Microsoft operacinių sistemų sferoje. Tačiau kai tik tendencijos pasisuko į planšetinių kompiuterių pusę, tai privertė AMD kurti atitinkamus procesorius, o kartu kilo poreikis keisti požiūrį į mobilias programines platformas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje Computex 2013 kompanijos AMD viceprezidentė Lisa Su prisipažino, jog kompanija mato dideles perspektyvas operacinėse sistemose Android ir Chrome OS, kurias nuo šiol planuojama palaikyti. Tai ypač aktualu, kai AMD pranešė savo procesoriuose aktyviai naudosianti kitų kompanijų, tame tarpe ir ARM, technologijas. Panašūs procesoriai bus gaminami pagal užsakymą. Puikiu pavyzdžiu gali būti Jaguar sprendimai, kuriuos gavo žaidimų konsolės Sony Playstation 4 ir Microsoft Xbox One.

Operacinės sistemos Android ir Chrome OS, kompanijos AMD viceprezidentės manymu, ir toliau bus populiarios ne tik nebrangiuose planšetiniuose kompiuteriuose, tačiau ir pradinio lygio nešiojamuose kompiuteriuose. Taip pat patikinta, kad planšetiniai kompiuteriai su AMD Temash procesoriais bus pristatyti kitame pusmetyje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)