„HTC“ gegužės mėnesį pardavė dvigubai daugiau „One“ telefonų, nei balandžio mėnesį  (5)

Kaip „Citigroup Global Markets“ analitiką Kevin‘ą Chang‘ą cituoja „TapeiTimes“, Taivano išmaniųjų telefonų gamintojas HTC neva pardavė 1.2 milijonus savo flagmano „One“ vienetų gegužės mėnesį, o tai yra dvigubai daugiau, nei buvo parduota balandžio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viską sudėjus gaunasi, kad iki šiol parduoti virš 2 milijonai „HTC One“ išmaniųjų telefonų. Vis dėlto reikia atsiminti, kad HTC turėjo problemų su gamyba ir komponentais, bet kompanija vis tiek sugebėjo pademonstruoti padidėjusias pajamas, apie kurias pranešė visai neseniai šį mėnesį.

Galime priminti, jog esame rašę, kad HTC neva pardavė penkis milijonus „One“ vienetų. Tada buvo cituojamas kompanijos atstovas. Viskas susideda į savo vietas nebent tada, jei sakysime, kad K. Chang‘o informacija yra tik apie parduotus vienetus, o HTC atstovas kalbėjo apie pagamintus. Kad ir kaip bebūtų, reikia laukti oficialios informacijos iš kompanijos. „HTC One“ išmanusis telefonas be jokios abejonės yra populiarus, bet neaišku kiek, o ir gamybos problemos pradžioje padarė savo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (5)