„Microsoft“ išleido „iPhone“ telefonams skirtą „Office“  (1)

Bendrovė „Microsof“ išleido aplikaciją, suteikiančią galimybę „iPhone“ telefonuose atverti ir redaguoti „Microsoft Office“ programų failus. Ji suteikia galimybę naudotis šiais dokumentais „debesyje“ ir gali veikti neprisijungus prie interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad ši „Office Mobile for Office 365 subscribers“ pavadinta aplikacija yra nemokama, tačiau ja gali naudotis tik „Microsoft“ „debesies“ paslaugos „Office 365“ prenumeratoriai.

 „Office Mobile for Office 365 subscribers“, pasiekiama iš „Apple Store“ parduotuvės, leidžia atidaryti ir redaguoti „Word“, „Excell“ ir „PowerPoint“ dokumentus. Aplikacija suderinama su techniškai sudėtingu turiniu, įskaitant diagramas, animacijas ir „SmartArt“ grafiką. Redaguojant formatavimas ir visas turinys išlaikomas toks, koks buvo pirminiame dokumento variante. Atlikus redagavimą išmaniajame telefone failą galima toliau redaguoti kompiuteryje.

„Office Mobile for Office 365 subscribers“ leidžia dirbti ir „off-line“ režimu, tai yra, atsijungus nuo interneto. Šią aplikaciją taip pat galima naudoti ir prie elektroninio pašto laiškų prisegtiems „Microsoft Office“ failams peržiūrėti bei redaguoti.

 Pranešama, kad ši mobilioji programa yra optimizuota „iPhone“ telefonams ir palaiko „iPhone 5“ raišką, tačiau ją galima naudoti ir „iPad“, „iPad mini“ planšetėse bei „iPod touch“ grotuvuose. Pagrindinė sąlyga - ne senesnė nei „iOS 6.1“ operacinės sistemos versija.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)