„Samsung“ žengia dar didesnį žingsnį į priekį už „Galaxy S IV Zoom“: „Galaxy NX“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2013-06-17 17:27
Gal visai ir galima būtų užskaityti, tik... kontaktai? Laikrodis? Kalendorius? S Translator? Widgetai? Nu ta prasme.. aš neketinu laikyti kilogramą sveriantį fotoaparatą rankose ir naršyti po forumus... pilnai būtų pakakę kokios apkarpytis Android mini sistemos, kad nuotraukas galima būtų čia pat paredaguoti ir nusiųsti kur nors.
GTRooTube 2013-06-17 17:36
Jo dabar GTA eisim pliekti per fotoaparatą.
EdvasP 2013-06-17 17:38
Na, turbūt nori visavertį daiktą padaryti. Gerai, kaip tau nereikia, tu paprasčiausiai gali nesukt galvos ir nenaršyt po kalendorių, kontaktus ar apskritai nenaudoti pilnai androidinių programėlių, bet yra ir žmonių kurie užimanys befotografuodami prisėsti, panaršyti ar pan. Gal jiems to ir nereikės. Galės apsieit, bet paprasčiausiai norės paminkyti fotoaparatą, bet negalės. Čia ir yra svarbiausia. Galėti. Kuo daugiau galimybių daiktas turi, tuo jis gali labiau praversti. Jei su požiūriu, jog žmogui nereikia, gali apsieit tai Samsung biznis neegzistuotų. Kaip ir daugelio kitų didžiųjų kompanijų. P.S. Norint normalesnio nuotraukų arba video redaktoriaus, reikia ir procesoriaus ir RAM. Nes jei ilgesnį video užsimanytum pakarpyt, tai greičiausiai koks 1gb pradėtų ožiuotis.
sigitas 2013-06-17 17:40
Iš fotiko paskambinti. Va čia tai būtųlygis.
Paprastas_zmogus 2013-06-17 17:50
Nepastebėjai, kad Samsung naudoja garsiąją "throw everything at the wall" filosofiją? Jie visiškai nesistengia kurti naujus produktus, kurie būtų kažkokio svarstymo, mąstymo vaisius. Samsung tieisog paima daiktą X, tada daiktą Y ir sukryžmina... Ir nesvarbu, kas gaunasi, leidžia į rinką...
EdvasP 2013-06-17 17:52
Jo jo Man įdomu, kurie čia tokie flagmanai skatina mąstymą.
Paprastas_zmogus 2013-06-17 17:54
Prie ko čia "skatina mąstyseną" ? Man atrodo tu net nesupratai, ką aš parašiau ir jau puolei komentuoti
EdvasP 2013-06-17 17:58
Sorry, taip ir buvo panašiai Kitaip pasakysiu. Nejaugi manai, kad Samsung kompanija ant tiek nieko negalvoja, meta į rinką kas papuola, o žmonės tokie kvaili, nes prisiperka Samsungų?
Creatium 2013-06-17 18:14
Jo, čia ta taktika tikrai puikiai atsispindi. Ne tame esmė. Gal visko leidimas į rinką visai ir nieko strategija, daug žalos vistiek nepridarys. O naudos ar atneš - irgi didelis klausimas. T.y. labiau žaidimas, kurį sau leisti gali tik didelės kompanijos. Tuomet gal visai ir nieko pasižaisti gaminant tokius produktus ir leidžiant juos į rinką max. 500 tūkst. ar dar mažiau tiražu. O vartotojas.. daug žmonių yra. Žiū, kitam gali prireikti ir puodelio su telefono funkcijom. Ir tai jokiu būdu nereikš, kad jis yra kvailas
Paprastas_zmogus 2013-06-17 18:22
Bent man tikrai susidarė toks vaizdas, kad Samsung visai neturi savo vizijos. Ir tai matosi jų produktų strategijoje: arba kopijuoja tuos, kuriems sekasi, arba dėlioja random kombinacijas su mintim "gal pirks". Nesakau, kad Samsung kvaili. Sakau, kad jie neturi vizijos - linksta ten, kur pučia vėjas. Pvz, žiūrėk į Microsoft... Nusprendė chebra, kad ateityje touch įrenginiai bus visur. Atitinkamai perdarė Windows (8). Taip, daug kam nepatiko, daug kas keikė, bet bent jau kažką darė pagal savo viziją... O Samsung... "Davai sukryžminam skalbimo mašiną su Android" - o kam? - "Ką aš žinau, pabandom, gal pirks"
EdvasP 2013-06-17 18:44
Aš ištikrųjų manau, kad betkoks verslas turi savo viziją. Na, sėkmingas verslas. Tik ta vizija gali būti ne viesiems suprantama ir ne visiems matoma, o gal jos įgyvendinimas atidėliojamas. Tarkim, MS, prieš 10 metų, nieks nepasakytų, kad turi viziją, nes tiesiog daro pinigus taip kaip moka. Gal ir turi viziją, gal ir ne. O kokia apple vizija? Paprastumas? Čia ne vizija. O gaminys, tai yra prekė, kurią reikia padaryti populiaria. Apple tai daro besitaikydama į kokybę. Samsung į reklamą. Microsoft atvirai pasakius nežinau į ką taikosi. O kalbant apie Samsung, tai daro tą patį, ką daro Apple, tik skirtingomis priemonėmis. Kuria produktus, kurie, galėtų užimti tam tikros rinkos dalį. Apple kuria laikrodį. Bet juk nežino ar pasiseks. Bet pasiūla bus. Bet turbūt nepasakytum, kad negalvodami mėto į rinkas niekam nereikalingus laikrodžius su iOS.
Paprastas_zmogus 2013-06-17 18:56
su S. Jobs'u. Pavyzdžiui iš D Conference. Nerealiai įdomu klausyti kai matai kaip žmogus prieš 10 metų šnekėjo tą, ką šiandien daro Apple. Apskritai, Apple ir yra tokia kompanija, kuri turi savo viziją, savo kryptį, kurios daug kas nesupranta ir nepritaria, bet jie vistiek daro savo. Tuo tarpu Samsung... kaip ir sakiau - tik šaldytuvus su televizoriais kryžmina...
EdvasP 2013-06-17 19:11
Dėl Apple, sutinku. Puiki kompanija. Viskas tvarkoj. Bet negaliu pirkti viską ką Apple siūlo, vien tik dėl kompanijos vardo. O šiuo metu ką siūlo Apple tikrai išskirtinio, tai savo kompiuterinę įrangą, kurią pats vertinu. Tačiau iš technologinės pusės, kažką naujo sukurti šiais laikais yra labai sunku. Galima ir google apkaltinti, kad akinius kryžmina su smartphonu. Arba Apple laikrodį su smartphonu, o galų gale ir iPhonas nebuvo kažkas naujo. Ne pirmas telefonas liečiamu ekranu. Tik tas Apple žingsnis buvo kažkas tikrai stipraus, kalbant apie iTunes ir App Store. O kas toliau? Kryžminimas esamų technologijų? Kas ten žino, gal kuria kažkokias technologijas Samsung. Bet tai neapibrėžta. Aš ištikrųjų manau, kad netik Samsungas, Microsoft, Apple, ar net visokie Sony, Nokia ir pan, turi grupes žmonių, kurie dirba tam, kad sukurtų kažką. Sukuria ar ne, čia jau kitas reikalas. Bet tokios kompanijos tikrai nemiega. Ir tas kryžminimas kartais sukuria kažką įdomaus. Pvz Note serijos telefonai, man yra nuostabu. Sukryžmino. Ir puiku.
Paprastas_zmogus 2013-06-17 19:25
Taigi ne apie tai kalbam "pirkti ar nepirkti" Google Glass nėra tiesiog "kryžminam du atsitiktinius daiktus". Google iš tikrųjų niekada ir nepasižymėjo tokiu elgesiu. O dėl iPhone tai labai klysti. Pirmasis iPhone kaip tik ir buvo kai kas naujo mobiliųjų rinkoje. Bendrai kalbant, nėra nieko blogo, kad yra eksperimentuojama, bet mano galva, tegul ir eksperimentuoja savo laboratorijose vietoj to, kad kiekvieną naują mišrūną iškart į parduotuves siųsti... Tegul vartotojui pristato išbaigtą, logišką ir reikalingą produktą, o ne "gal sueis"
EdvasP 2013-06-17 19:44
Aš nesuprantu tada, kas gi čia jum neišbaigta šitam produkte? Ko čia trūksta? Kad perdaug ir nereikalinga, sakyti nereikia, į tai mano atsakymas trečiame poste. Čia pabandymas. Kaip rinkoje toks produktas įsitvirtins. O jei neįsitvirtins, kodėl ir ką galima keisti. Juk sunku pasakyti ko žmonėms ištikrųjų reikia. Juk negali kalbėti už visus. Iš kur tu žinai, kad dabar kažkoks mėgėjas fotografas nesižavi šiuo gaminiu? Kas čia per požiūris, kad nieko nereikia? Tegul išleidžia tą arba aną. O geriausia tai paimti Apple pavyzdį ir kišti visur. Matyt niekas nieko tegul nebegamina, ir neskelbia, išskyrus Apple, nes kas ne Apple tas š..
1hitkillhack 2013-06-17 19:44
vienam zmogui isbaigtas produktas toks, kuris turi belekiek funkciju, kad kai sugalvoja beleka daryti ta ir daro... tokiam zmogui kokia nors thunderbolt jungtis bendrame kontekste gal visiskai nebus svarbi... taigi dar cia reikia zinoti kaip gali atrinkti, kuris produktas yra isbaigtas, o kuris ne...
MantasNo 2013-06-17 20:05
Kuo daugiau produktu rusiu gamini, tuo maziau esi priklausomas nuo vieno is ju. Kompanijos, kurios remiasi vienu produktu visada zlunga (anksciau ar veliau).
Paprastas_zmogus 2013-06-17 20:07
Na galim konkrečiai imti šitą pavyzdį su fotoAndroidu. Kaip kažkas gerai pastebėjo, jame pilna visokių standartinių Android (bei telefonų apskritai) funkcijų. Kodėl jos ten ? Kodėl nebuvo išimtos, tos, kurių nereikia? Kodėl išvis tas Android'as nebuvo perdarytas taip, kad tą fotoaparatą paverstų fotoaparatu "ant steroidų" ? Nuo čia ir prasideda ženklai, kad produktas neišbaigtas ir neapgalvotas. Galima ir dar daugiau klausti: Kuo šis aparatas geresnis už paprastą fotoaparatą? Ką jis gali, be ko, pabandęs, aš nebegalėčiau gyventi? Kuo šis aparatas geresnis už smartfoną su gera kamera? Į ką jis orientuotas ? Kokią problemą jis išsprendžia? Krūvelė paprastų klausimų ir man toks įspūdis, kad Samsung nė vieno iš jų nė nesvarstė... O atsakant į "čia bandymas", klausiu dar kartą: Kodėl nebandoma kompanijos viduje?
EdvasP 2013-06-17 20:21
O kas sakė, kad čia bus tas pats kas telefone? Čia foto aparatas paremtas android. Tame ir esmė. Fotoaparatas, su kuriuo gali ne tik fotografuoti, bet ir atlikti daugiau funkcijų reikalui esant. Niekas nesako, kad čia yra geresnis fotoaparatas. Čia fotoaparatas su operacine sistema. Kurios programėlės turėtų būti išimtos? Papasakok. Nes aš rankose nelaikiau, tai nežinau, kad ten taip trukdo. Galų gale, čia bandymas ne viduje, o rinkoje.
andriulis 2013-06-17 20:22
Tuoj man atrodo samsungas pradės kojines megzti. Nereikia leisti išsibujoti vienam gimintojui.