„Ford“ mano, jog prisilietimui jautrūs ekranai tik labiau apsunkina automobilių valdymą  ()

Amerikiečių automobilių gamintojas „Ford“, atrodo, nebandys sekti kitų pavyzdžiu. Kompanija patvirtino, kad intensyvūs bandymai parodė, jog prisilietimui jautrūs ekranai tik labiau apsunkina automobilių valdymą, taigi ji žada grįžti prie įprastų rankenėlių ir mygtukų naujuose modeliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai kiek keistas sprendimas, nes, kaip rašo „Wall Street Journal“, „Ford“ buvo pirmieji, kurie pristatė automobilius su prisilietimui jautriais ekranais ir valdymu balsu. Vis dėlto šių funkcijų pašalinimas yra ne tik paprastas „Ford“ sprendimas, nes tuo neva skundėsi ir pirkėjai.

Vienas iš didžiausių „Ford“ automobilių pirkėjų nusiskundimas buvo susijęs su muzikos ir radijo stočių pakeitimu, kaip ir garso sumažinimu. Ne pirmus metus vairuojantys vairuotojai teigė, jog anksčiau tereikėdavo pasukioti pora rankenėlių, o ne vairuojant sutelkti visą dėmesį į ekraną.

„Ford“, žinoma, visiškai nenusisuks nuo prisilietimui jautrių ekranų, nes taip vadinamų pramoginių informacinių sistemų automobiliuose vis daugėja, tačiau „MyFord Touch“ sistema vis tobulinama ir supaprastinama. Jos atnaujinimus galės įsidiegti ir anksčiau automobilius įsigiję klientai, kaip kad 2011 ar 2012 metais. Tiesa, dar neaišku, kaip atrodys nauja „Ford“ sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai ()