LG tikina, kad jų naujas įrenginys pamokys konkurentus kaip reikia gaminti telefonus  (10)

„LG Electronics“ (LG) kartu su „Qualcomm Incorporated“ ir jos dukterinė kompanija „Qualcomm Technologies“ pranešė apie ruošiamą telefono „LG Optimus G“ įpėdinį, kuris veiks su procesoriumi „Snapdragon 800“. Tai šiuo metu pažangiausias procesorius mobiliųjų rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pagrindinės LG išmaniųjų telefonų technologijos ir „Qualcomm Snapdragon 800“ procesoriaus leis sukurti galingą flagmaną. Bendro darbo rezultatas daugeliu atžvilgių bus pavyzdys kitiems įrenginiams mobiliųjų rinkoje“, – sakė Dr. Jong-seok Parkas, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Naujasis G serijos telefonas su „Qualcomm Snapdragon 800“ procesoriumi išsiskirs didele sparta, galingu grafikos apdorojimu ir efektyvia baterija. Procesorius suteiks galimybę naudotis LTE 4G ryšiu, padidins duomenų pralaidumą ir greitį, sumažins gaišaties laiką., rašoma pranešime spaudai.

Lyginant su „Qualcomm Snapdragon S4 Pro“ daugiau nei 75 proc. našesnis „Snapdragon 800“ turės daugelį rinkoje pirmaujančių technologijų, įskaitant:

  • Konfigūracija su centriniu procesoriumi „Krait 400“ suteiks didesnį greitį, duomenų tvarkymo ir perdavimo efektyvumą;
  • Sustiprinta aSMP architektūra suteikia aukščiausią branduolių apdorojimo galią, taip pat prailgina baterijos veikimą nenaudojant specializuotų branduolių;
  • Pilnai integruotas ryšys su plačiu komunikacijos galimybių, įskaitant 4G LTE, pasirinkimu;
  • Naujas „Adreno 330“ grafikos procesorius suteikia daugiau nei du kartus geresnį programėlių veikimą, nei dabartinis „Adreno 320“;
  • Vaizdo fiksavimas, grojimas ir rodymas „Ultra HD“ formatu, keturis kartus didesniu nei 1080p HD;
  • HD daugiakanalis garsas su DTS-HD ir „Dolby Digital Plus“, suderintas su didesne, daugiau nei 2560 x 2048 taškų raiška ir „Miracast“ 1080p HD;
  • Technologija „Qualcomm IZat Location“ su pasauline palydovinės navigacijos sistema GNSS užtikrina tikslesnę navigaciją ir vietos paslaugas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: