Pegatron užsimena, kad „biudžetinis“ iPhone nebus pigus  (5)

Nors nemažai analitikų nori matyti biudžetinio iPhone kainą labai nedidelę (kai kurie minėjo netgi fantastiškus $99), tačiau nauja China Times publikacija leidžia įsitikinti, jog „pigusis“ iPhone nebus toks jau pigus, kaip norima.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai kalba kompanija Pegatron, kuri greičiausiai ir užsiims naujojo Apple įrenginio surinkimu. Tiesa, daugiau komentarų Pegatron vadovas nepateikė dėl visai suprantamų priežasčių.

Visgi neabejojama, kad biudžetinis iPhone kainuos pigiau, nei dabar prekyboje esantis iPhone 5, kurio kainas Lietuvoje galite peržiūrėti čia.

Savo ruožtu, puslapio Apple Insider žurnalistai gavo „nebrangaus iPhone“ schemų brėžinius, kartu buvo pateiktas ir naujojo iPhone 5S brėžinys. Pasinaudodami šia informacija, dėklų ir korpusų gamintojai kuria savo gaminius, tačiau už pastarųjų nuotraukų tikrumą niekas negarantuoja.

Biudžetinis iPhone išsaugos 4“ įstrižainės ekraną, tačiau jo korpusas bus ir platesnis, ir aukštesnis, nei būsimo iPhone 5S. Nebrangus modelis turės priekinę ir galinę kameras, tačiau blykstė bus paprastesnė – iPhone 5S priskiriama dviguba LED blykstė.

Taip vadinamo „iPhone Light“ korpusas bus apie 0,8 mm storesnis, kartu daugiau dėmesio bus skirta korpuso kampų suapvalinimui. Pats išmaniojo telefono korpusas turėtų būti pagamintas iš plastiko. Schematiniai brėžiniai neleidžia kalbėti apie korpuso spalvų įvairovę, tačiau šioje srityje žadamos nemažos permainos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: