Neseniai pristatę pirmąjį savo „Android“ planšetą, HP dabar siūlys „Android“ kompiuterį  (0)

Tik ką po savo pirmojo planšetinio kompiuterio, kuris yra paremtas „Google Android“ operacine sistema, HP nusprendė žengti dar didesnį žingsnį į priekį. Vienas iš daugiausiai asmeninių kompiuterių parduodantis gigantas nusprendė „Android“ perkelti į asmeninius kompiuterius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša „CNet“, tai yra 21.5 colio įstrižainės ekraną turintis viskas viename asmeninis kompiuteris, kuris gali virsti ir planšetiniu kompiuteriu. Šį gana keistą prietaisą HP pademonstravo „Word Tour“ renginyje, kuris visiškai neseniai vyko Azijoje, Pekine, Kinijoje.

Hibridas pavadintas „HP Slate 21” vardu ir yra varomas „nVidia Tegra 4“ lustu. Jūs jau turbūt supratote, jog čia tikrai ne x86 architektūros asmeninis kompiuteris. Į jį įprastų „Windows“ tikrai neįrašysite. Taigi kas lieka? Ne kas kita, kaip „Google Android 4.2.2” operacinė sistema.

Šis viskas viename kompiuteris turi galinę kojelę, taigi prijungus klaviatūrą ir pelę, ką galite pamatyti ir HP pateiktoje fotografijoje, jis tampa asmeniniu kompiuteriu. Daugiau detalių, išskyrus prisileitimui jautrų IPS ekraną, nepranešta, kaip ir kaina bei pasirodymo data. Sunku tikėti tokio produkto sėkme, bet galbūt „Android“ išties veržiasi ir į AK rinką, nors retas mano, jog tai galima daryti su „Jelly Bean“. Vis dėlto reikėtų palūkėti „Key Lime Pie“ pasirodymo bei šios OS naujovių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: