„Google“ siūlo pasidairyti nuo aukščiausio pasaulyje dangoraižio (Video)  (4)

Bendrovė „Google“ pranešė savo paslaugos „Google Street View“ panoramų rinkinį papildžiusi panoraminėmis nuotraukomis iš aukščiausio pasaulyje pastato – „Burj Khalifa“ dangoraižio Dubajuje (JAE). Šis „vertikalus miestas“ šiuo metu yra pats aukščiausias dangoraižis pasaulyje (828 m).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GoogleBlog“ tinklaraštyje „Google Street View“ atstovai pranešė šią paslaugą papildę pirmosiomis arabų pasaulyje panoramomis panaudoję “Street View Trekker and Trolley“ techninę įrangą, galinčią fotografuoti sunkiai prieinamose vietose. Skelbiama, kad didelės raiškos 360 laipsnių „Burj Khalifa" panoramos ir įprastinės nuotraukos buvo padarytos per 3 dienas.

„Google Street View“ komanda fotografavo ir vidinę, ir išorinę „Burj Khalifa“ dangoraižio dalį. Dabar interneto vartotojai gali išvysti ne tik įspūdingą reginį, atsiveriantį iš aukščiausios pasaulyje apžvalgos aikštelės 124-tajame šio dangoraižio aukšte, bet ir pabandyti pajusti tai, ką jaučia šio dangoraižio langų valytojų komanda, savo vežimėlį pakėlusi į 80 aukšto langų lygį.

Interneto vartotojai taip pat kviečiami apsilankyti aukščiausiame pasaulyje – 163-iame gyvenamame dangoraižio aukšte, „pasivažinėti“ greičiausiais pasaulyje greitaeigiais liftais, lekiančiais 35 km/h greičiu, apžiūrėti aukščiausiai pasaulyje įrengtą baseiną, esantį 76 „Burj Khalifa“ dangoraižio aukšte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(9)
(0)
(0)

Komentarai (4)