„PlayStation 3” savininkai „Gran Turismo 6” galės išbandyti jau liepos 2 dieną (Video)  (0)

Nežvelgiant į tai, jog „Polyphony Digital“ studijos „PlayStation 3” žaidimų kompiuteriui kuriamas lenktynių žaidimas „Gran Turismo 6” pasirodys tik prieš pat šventinį sezoną, studija patvirtino, jog nekantraujantys žaidėjai žaidimą galės išbandyti jau greičiau nei po savaitės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nurodė „Sony“, kurie ir platins žaidimą, demonstracinė „Gran Turismo 6” versija pasirodys kitą mėnesį, antradienį, liepos 2 dieną. Demonstracinėje versijoje bus keletas mašinų iš pilnos žaidimo versijos, kaip ir keletas trasų. Žaidėjai galės tiesiog sužaisti šią versiją, bet jie taip pat turės ir šansą pateikti trasoje įveiktą kvalifikacinį ratą patekimui į „GT Academy 2013” akademiją.

Visi žaidėjai, kurie pateiks savo ratą „GT Academy 2013” akademijai, gaus dovanėlę pasirodžius pilnai žaidimo versijai. Pilnoje žaidimo versijoje bus net apie 1200 automobilių, o „Polyphony Digital“ nuramino būsimus „PlayStation 4“ pirkėjus, nes „Gran Turismo 6” pasirodys ir šiam naujos kartos žaidimų kompiuteriui. Aišku tik tiek, kad tai tikrai neįvyks šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)