5 priežastys, kodėl „Android“ laimi prieš „iOS“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2013-06-29 21:08
WTF, kas cia per pliusai? Viskas taip atbulai surasyta kad gali is pliusu i minusus paversti. 1. Įrenginių įvairumas - todel optimizuoti neimanoma, ne ant visu irenginiu vienodai gerai veikia. Pliusas? 2. Gamintojų konkurencija - Samsung konkuruoja ne tik su Apple, bet ir... Android nereiskia Samsung. Android konkuruoja tik su Apple, Microsoft ir Blackberry. 3. Atvirasis kodas, laisva rinkos sistema - del sito pritariu, laisve viskam. Tik galetu buti pabrezta ji labiau, nes akcentuojamas minusas del virusu paprastus vartotojus baugina labiau nei laisve apie kuria jie nesuvokia. 4. Stipri kūrėjų bendruomenė - lauzti irenginiai veikia geriau nei oficialus... Tai oficialus tokie prasti kad bet kas gali sukurti geriau? 5. Teigiama „Google“ įtaka - visos kompanijos yra inesusios dideli indeli i tai ka dabar turime. Google vardas turi itakos nebent pries tokius konkurentus kaip Huawei, ZTE, Sharp, kurie Europoje ne itin populiarus. Summa summarum, gauname tik viena pliusa, tai yra galimybe modifikuoti ir naudoti ant bet kokio irenginio.Eik tu sau kiek daug naudingos info dave straipsnis, turbut to niekas nezinojo.
assa 2013-06-30 00:13
kazkaip eilini syki, kazkurios puses fanboyjaus straipsnelis sukurptas. Androido pagrindinis pliusas, kad dedamas belekur, nuo high end iki low end telefonu,tuo tarpu ios dedami tik i high end'a. cia tas pats kaip lygint tarkim porshe marke su mersu. Is esmes porsas kuria greitas ir brangias/prabangias masinas, tuo tarpu mersas kuria viska, nuo minivenu ir mikroautobusu, iki superkaru (aka mb-slr)ir super tiunintu limuzinu(aka brabus), ir merso atveju vartotojas islosia turedamas teise rinktis, ar jam reikia seimyninio auto, ar kabrioleto ir t.t. tuo tarpu porshe turetojas islosia brando prasme, nes vis tik porshe yra porshe tai tas pats su telefonais, tas pilietis, kuriam aktualu aplinkos nuomone, pirks iphone, o pilietis kuriam ne taip aktualu rinksis androido dziunglese, ir nemanau kad kazkuri is ju reikia smerkti, nes svarbiausia kad turetojai butu laimingi,ane? :d
Tommis 2013-06-30 05:14
Kaži kiek technologijose atsiras suprantančių, apie ką šis straipsnelis? Pirmieji du komentatoriai „varo“ delfi vaikučių stiliumi...
braske 2013-06-30 08:14
na ka paskaiciau straipsni ir galiu pasakyti kad sudeliojo i vieta tai ka as jau ir taip senai zinojau nors pries android buvau win phone myletojas bet su paskutinem versijom jie labai daug uzdraude to kas senesniai buvo leistina del to perejau ant android ir tikrai galiu pasakyti kad jis yra lyderiaujantis visom prasmem o assa'i galiu pasakyti gali kiek norint lygint masinu segmente nes kiek supratau ten tik ir supranti bet obuoliukai tikrai turi prastesnius irenginius uz androidu varancius elitinius irenginius skirtyngu gamintoju o ir kaip is developerio puses galiu pasakyti kad taip su iosu tik vienoj vietoj paprasciau kai kuri programa ten maziau rezoliuciju ir maziau krapstytis reikia su android iskart viska reikia daryti multi resoliucijom ir viskas turi plaukioti priklausomai nuo istrizaines bet patalpinti I shopa kur kas paprasciau androido programele nei ios
Creatium 2013-06-30 09:38
Tai, kad Delfio straipsnis, tai ko norėti, kad čia būtų normalūs komentarai. Koks straipsnis - tokie ir komentarai
zgintasz 2013-06-30 11:13
Dėl 2 ir 3 priežasčių pilnai sutinku. Sėdėčiau jei to nebūtų su 2.3.7, 600mhz cpu dažniu, o dabar su naujausia android versija bei overclock'intu cpu iki 800mhz.
kestutisz 2013-07-01 07:54
Ne "bet kas", o motyvuoti (stipriau nei alga už darbą nuo 8 iki 17) ir galintys (bet negalintys ar nenorintys oficialiai)
Niemand 2013-07-01 10:15
Jei atviras kodas = didesnis pažeidžiamumas virusams, tai langinės yra atviro kodo, o linux - uždaro Kodo atvirumas yra iš esmės teisinė, o ne programinė kategorija. Bet ką galima dekompiliuoti, o virusų kūrėjams teisinė to reikalo pusė mažiausiai rūpi. Virusų kūrėjų pagrindinis rūpestis - kuo didesnė auditorija, iš čia langinės ir androidas.
trapecijus 2013-07-01 14:49
Na jei virusai ir saugumo spragos Androide pateikiami kaip pliusai prieš iOS, tai tada siūlyčiau ''straipsnelio'' autoriui truputį pasimokyt objektyvumo.
rwc 2013-07-01 15:17
kaitalioti kombinuoto HTML+SVG+Canvas turinio dydžius, palaikyti visokius splitterius, accordeonus - ir pageidautina, kad viskas būtų aprašyta su CSS ir veiktų 6 pagrindinėse naršyklėse, įskaitant ir mobilias.