Windows 8.1 bus suderinama su 3D spausdintuvais  (12)

3D spausdintuvai dažnam vartotojui – tai įrenginiai, kurie spausdina mažas figūrėles iš plastiko ir kurie laikomi ateities technologija. Kompanija Microsoft, panašu, pastarajai industrijos krypčiai taip pat yra neabejinga, todėl operacinėje sistemoje Windows 8.1 atsiras 3D spausdinimo palaikymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, jog jei turite tokį įrenginį, galėsite jį tiesiog prijungti prie sistemos su nauja Microsoft operacine sistema ir spausdinti į valias.

Kiek anksčiau sklandė gandai, kad kompanija Microsoft nori išleisti savo nuosavą 3D spausdintuvą, tačiau tokia informacija kol kas nepasitvirtino. Vietoj to kompanija paskelbė apie bendradarbiavimo pradžią su firmomis, kurios kuria tokius įrenginius bei jiems skirtą programinę įrangą: tai Makerbot, 3D Systems, Form Labs, Autodesk ir keletas kitų. Fabbster gamybos „Pesonal 3D Printer“ ir PP3D sukurtas „UP! 3D Printer“ palaikomi jau dabar.

Apie tai buvo pranešta prasidėjusioje konferencijoje BUILD 2013 – Microsoft nori, kad Windows kūrėjai užsiimtų ir 3D spausdintuvams skirtų aplikacijų kūrimu. Reikia pripažinti, kad toks Microsoft žingsnis turėtų dar labiau paskatinti tokių spausdintuvų populiarumo augimą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (12)