JAV neperšaunamų liemenių gamintoja įsigijo lietuvių bendrovę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Suplysus_kojine 2013-07-01 23:18
valio, parsidavinejam toliau. As nesuprantu, kas cia per mastymas, pradedi isisuk i bizni ir parsiduodi. Taip, suprantu didele firma prisijungimas ir panasiai. Bet kad ir tas pats "Fermentas" kokio velio reikejo parsiduok kaip prostitutei tam "TermoFisher". Juk turejo savo klientu rata, buvo vieni is pirmuju pasaulyte. Ar tiem vadovams atsibodo tai ka daro, ar milijoneriais noreto tapt, ar kaip cia?
dyendy 2013-07-02 02:37
o kuo neparsiduoti? jei verslo graza maza o parduodant atgauni viska ka idejes, gal kitu planu atsirado. as nesuprantu kaip galima neparsiduoti nors tu ka? durnas turi buti ane
immortallt 2013-07-02 02:56
Dėl to ir būsi suplyšus kojinė... Parsiduoda už kelias dešimtis milijonų grynųjų ir gali gyventi sau ramiai. Kodėl turi žmogus laikytis ir draskytis? Kitas variantas, parsidavęs pelningai gali gautus pinigus investuoti į 3 ar net 10 naujų verslų panašioje srityje, nes kapitalo jau turi, žinių ir patirties taip pat. Bet ne, geriau būt dinozauru ir daryti taip kaip protėviai darė - jei kažkas vis dėl to pavyksta, tai ir daryk bei nieko nekeisk.
DeaD 2013-07-02 08:06
Manau teisingai padarė, tik viskas priklauso nuo sumos. Beto Lietuviškų firmų vadovams turbūt pasiūlė vadovaut tam pačiam lietuviškam padaliniui, todėl ne kaži ką ir prarado, bet dabar gali pritraukt investicijų iš užsienio. Kaip rašė, Lietuvos rinka maža, reikia jungtis ir dirbt po kitų firmų vardais norint kažko daugiau.
Shinigami 2013-07-02 09:19
Teisingai padarė. Įmonės kuriamos tam, kad uždirbti, o ne tam, kad dirbti. Sūkuriai gera produktą ar įmonę ir jei matai kad geriau jau nebebus tai imi ir parduodi. Kam vargti prie kažko kas daugiau nebe pasieks?