Nokia sugeba uždirbti net iš $20 kainuojančių telefonų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-07-04 10:24
Telefonas mano tėvam! Tik tėva nuolat zuja aplinkiniai, kad būdamas direktorium, neturi dar smartphone'o..
dzo 2013-07-04 10:39
O kibo iki sio tyrimo jie mane kad Nokia pardavineja telefonus pigiau savikainos...
S.J 2013-07-04 11:42
As turiu kaip tik HTC smartfona, bet kuris laikas jau galvoju verslo reikalams isigyti PAPRASTA skambuciams skirta telefona, ir kaip tik ziurineju NOKIA telefonus, nes jie man geriausi.
Ketleris 2013-07-04 11:56
a tipo jei neturi išmaniojo telefono tai esi protingesnis už visus kitus? Žinai nieko keisto jog per dieną nesurandi protingesnio žmogaus už save
ISG 2013-07-04 12:58
Telefonas verslui kur tik skambuciai? Bitch please Nebent tai perekupo verslas, kur po kiekvieno pardavimo reikia pakeisti sim
aurimokas 2013-07-04 13:03
Jeigu esi tik siaip ale direktorius ir nori parodyt savo statusa kad tu esi direktorius (taip sakant pasipuikuot), tai perki iPhone, Samsung Galaxy S3/S4 ar kita "geruli" smartphone'a ir visiem giriesi. Jeigu tu turi koses galvoj, tai suprasi kad nuo istisu skambuciu partneriams, klientams ir kitiems asmenims, tavo tas smartphone'as uzkais kad rankoj nenulaikysi ir turesi pakraudinet kas 2 val. Nusiperki paprasta telefona be jokio wifi, gps, kompasu ir kitu navarotu ir nuolat kalbedamas telefonu, krauni ji kas 3 -5 paras
peeplt 2013-07-04 13:20
O man atrodo kaip tik verslui labai tinkamiausi telefonai yra smartai. Tik žinoma reikia mokėti elgtis. Kai kurie su išmaniuoju bando elgtis kaip su paprastu telefonų, todėl ir kyla abejonės. Žmogui žinančiam kaip naudotis išmaniuoju versle turėtu būti nepakeičiamas dalykas. Visų kontatkų sinchronizavimas, tvarkymas ir perkėlimo, saugojimo galimybės. Kalendoriaus ir darbotvarkės sinhronizavimo galimybės. Elektroninis paštas ir šiaip prieiga prie itnerneto bet kada ir bet kur. Elektroninė bankininkystė, visokie vertėjai žemėlapiai, navigacija ir eilė kitų privalumų. Minusas nevisada patogūs pokalbiai. Aš asmeniškai šneku mažai telefonu ir tai man kyla pagunda isigyti laisvų rankų įrangą. Nesuprantu kas trukdo žmonėm, kuriems pokalbiai sukelia nepatogumų nusipirkti laisvų rankų įrangą.
Ketleris 2013-07-04 13:51
nuo poklabių išmanusis nei kaista nei išsikrauna po 2h. o be to tas dundukas verslininkas po truputį atras išmaniojo galimybes, iš pradžių gal ras wifi, po to gal užrašų knygutę ir t.t. o ale protingas verslininkas ir liks prie noklos, tai rezultate kas laimi?
azotas 2013-07-04 14:26
Blogiausia yra tai kai zmones pamate, kad tu naudoji neismanuji telefona pradeda klausinet kodel tu nenusiperki ismaniojio telefono. Protinguoliam su iphonais ar andronais gal tiesiog neisnesa, kad ne visu poreikiai vienodi.
immortallt 2013-07-04 15:51
Viskas priklauso nuo verslo specifikos. Pvz viename darbe smartphone'as man buvo labai gerai - darbotvarkėje susitikimų daug būdavo ir bendras paštas/dienotvarkės. Jei kokie pokyčiai - telefone iškart yra pranešimas. Jei nueini pietauti, gauni svarbų laišką - iškart gali pasižiūrėti. BET, jei verslui visai nereikia šių dalykų, nes pvz viskas eina per Direktorių ir visi elektrononiai dalykai, kurie ateina, jie aktualūs tik būnant fiziškai darbe (užsakymai, dokumentų kopijos ar pan), tai tas smartphone'as naudingas tiek pat, kiek šuniui penkta koja. GPS'as? Yra mašinoje integruotas. Internetas? Mažai naudojasi, nes viską ir taip gauna. Vis dėl to prireikia interneto? Skambutis ar man, ar į darbą - ir yra. O kai išvažiuoji į kelionę 2 dienom, nereikia tįstis 3 akumuliatorių ir pakrovėjo.
PCP 2013-07-04 15:54
Maždaug 2004 metais kažkokioi kontoroi teko užmatyt moteriškę taipinančią spausdinimo mašinėle. Nu žiausiai sunku buvo sunku susitvardyt ir nepaklaust nu WTF, šefas kompo nenuperka, ar tiesiog proto neužtenka keisti įpročiams nors kai pagalvoji - unlimited battery life, sveikiau akims, nu ir dar begalę dalykų galima sugalvoti tokiam visokiam beviltiškam nelankstumui pateisinti Dabar yra 2013 metai, ir man sunku įsivaizduoti tokį darbą (nekalbant apie patį judžiausią dugną) kuriame nebūtų naudos iš smartphauno. Vis tik el paštas, internetas yra šių laikų verslo komunikacijos pagrindas ir galimybė prie to prieiti stovint kamštyje, būnant objekte ar būnant bet kur kitur ne ofise yra neįkainojamas dalykas. O visi bullshit-excuse kad man nereikia, nepatogu ir tt, tai išvertus iš dinozaurų kalbos reiškia - Aš per senas/ per durnas /užsispyręs. AIšku atskira kategorija tai blondinės su telefonais už 2k litų demonstruojančios savo statusą ir neišnaudojančios nei 1% to daikto galimybių, bet kai įmonės direktorius sako, kad man nereikia el.pašto, nereikia interneto, žodynų, žemėlapių ir tt.. nu tai sorry... - arba jis pastoviai sėdi savo kabinete prie kompo, visada be eilės priimamas pas valdininkus, ir niekad niekur nekeliauja, , nu tai gal iš tikrųjų jam to telefono nereikia, bet greičiausia tai žmogui tiesiog per sudėtinga bet kokia technika su daugiau nei 12mygtukų
immortallt 2013-07-04 16:46
PCP, kam tau žodynas, kai moki kalbą? Kam tau paštas, kai kiti atsakingi žmonės tai tvarko? Kam tau žemėlapiai, kai yra automobilis su visais Europos žemėlapiais? Ai... matyt tik pasirodyti... O ką dar su tuo stmartphone'u nuveiksi? Skype? Jei darbe yra PC, jei ne darbe, yra planšetas. Fotkinti? Nejuokinkit... Cannon E500 (berods taip vadinas). Pasirodyti koks kietas? Nu deja, mano tėvui nereikia materialių dalykų, kad jaustis užtikrintam savimi. O smartphone'ai turi tokį blogą įprotį, nuolat naudojant per kelias valandas išsikrauti. Šiaip buvo pasiėmęs smartphone'ą tėvas. Po 2 dienų atidavė broliui, kai per 2 dienas teko 4 kartus krauti telefoną. Jei negali įsivaizduoti darbo, kur nereikia interneto, tai tavo problema.
Xdmin 2013-07-04 18:34
Verslinikui butinas S4 kad galetu pasitikrinti pasta, S3 siaip per senas jau Ismanieji turi pliusu, bet paprasti telefonai vistiek patogesni skambinimui - fiziniai mygtukai, kantri baterija, atsparus kritimams, mazi.
Xdmin 2013-07-04 18:38
O gal kaip tik per sudetinga su technika kuri neturi mygtuku? Negali neziuredamas i telefona nieko padaryt, nebent atrakint. Su tom senom Nokiom ilgiau panaudojes gali bet ka padaryt net neziuredamas i ekrana (o kartais to taip noretusi ant tu tapsnuciu, kai eini gatve, nori parasyt sms ir nebegali ziuret i gatve. Nebutinai tai turi buti gatve, tai gali buti ir tavo darbo vieta, kurioje tu judi)
sigitas69s 2013-07-04 20:32
Kaip visada diskusijos ant pliko lauko- kas ka nori tas ta ir naudoja...
lmn 2013-07-04 21:14
tikra-a-ai?
immortallt 2013-07-04 22:43
Ai, tai dabar ištrauksi iš konteksto žodžius?
lmn 2013-07-05 17:07
O tai gal papasakosi kontekstą? Kiek suprantu, tavo tėvas turi firmą, bet firmos tikslai (pelnas?) nėra materialūs dalykai?