Pristatyta naujos kartos naršyklė Opera 15 su Chromium varikliuku

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smėlis 2013-07-04 11:19
Koks narkomanas rašė šitą straipsnį?.. Seriously, what??? Vertimas būtų toks: Nebeliko Bookmarks ir atsirado kažkoks Stash. Ir šiaip, nebeliko kortelių grupavimo, ctrl+z nebeveikia norint sugrąžinti uždarytą kortelę. Ir apskritai neliko 80% buvusių Operos privalumų arba tiesiog išskirtinumo. Dabar tai tiesiog Chrome su kitu skinu ir dar prastesnėmis funkcijomis.
Epsilon 2013-07-04 11:36
Pamėginau, pirmos 10 min kažkokia tragedija. Riebus minusas. Mano manymu tai didelis žingsnis atgal, o ne "atnaujinimas".
Arwis 2013-07-04 14:10
A kodel kai paspaudziu Help > Check for updates man meta kad turiu naujausia versija? Isbandziau, bet tokie dalykai kaip bookmark baras yra PRIVALOMAS. Nesinaudosiu naujaja opera kol nebus pasiulyta bent vienas padorus addonas kuris leis gauti dabartines operos bookmark functionality. Kol kas taip, veikia greitai ir gerai, bet kai kurios ju features tai butinai pataisymo reik.
Kaunas 2013-07-04 17:38
isirasiau, uz 15min istryniau Tas puslapiu vartymas gal ir greitesnis, bet toks kazkoks mirkciojantis, trukciojantis, nesmagus labai, kaip chrome. Speed dial negalima pasirinkt keliu juostu nori ir aplamai belekiek funkciju nebera. Visiskas slamstas zodziu.
WD 2013-07-05 08:48
jie nebesusitvarko su savo bugais ir nusprende uzraukti desktopines Operos developinga, man atrodo, ir susikoncentruotis ties mobile. Nes procentaliai opera desktope naudoja labai mazas skaicius vartotoju, jos pastovus developinimas nebeapsimoka. Vietoj to kad visai uzdaryti projekta (jau geriau butu taip padare), jie paeme svetima varykli ir tiesiog ji perkompilina dadejus pora savo "patobulinimu". Sorry bet Chrome rase tuos "patobulinimus" jau eile metu, o Operai tiesiog reikia suprasti kad viskas turi pradzia ir gala (kaip Netscape).