LG ir Samsung išmaniuosius telefonus aprūpins 3 GB operatyvios atminties  (2)

Didžiulė konkurencija tarp dviejų P. Korėjos elektronikos gigantų jau lėmė, kad LG pažadėjo kitą mėnesį pasirodysiantį išmanųjį telefoną – flagmaną aprūpinti procesoriumi Qualcomm Snapdragon 800, tuo tarpu Samsung netikėtai tą patį procesorių įdiegė į savo atnaujintą Galaxy S4 variantą, kuris palaiko mobiliojo ryšio tinklus LTE-Advanced.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis Samsung sprendimas sukėlė nemažai vartotojų (ypač korėjiečių) nepasitenkinimo, kadangi atnaujinimas buvo padarytas praėjus vos porai mėnesių po originaliojo modelio oficialaus debiuto. Juo labiau, kad Seule jau pradėjo veikti LTE-A tinklas, įdiegtas operatoriaus SK Telecom.

Korėjiečių leidinys Hankyung praneša, kad šių metų rugpjūčio 7 d. Niujorke vyksiančiame renginyje LG pristatys savo išmanųjį flagmaną, kuris gaus net 3 GB operatyvios atminties. Pastaroji specifikacija šiuolaikiniams mobiliems šios klasės įrenginiams vis dar labai reta. Antra vertus, Samsung neketina nusileisti konkurentui – 3 GB operatyvios atminties turėtų būti įdiegti į „telefoną – peraugėlį“ Galaxy Note III. Pastarasis, jei tikėti preliminariais duomenimis, turėtų būti anonsuotas rugsėjo 4 d..

Reikia pažymėti, kad operatyvios atminties kiekio augimas rodo beprotiškai greitai progresuojančią mobilių įrenginių rinką. Šiuo metu dažnas asmeninis kompiuteriais apsieina su 2 GB operatyvios atminties. Be to, reikia paminėti, kad Android šiuo metu egzistuoja tik kaip 32 bitų operacinė sistema, taigi gamintojai su tokiu sparčiu operatyvios atminties auginimu praktiškai atsiremia į sieną. Nebent Google ryšis išleisti 64 bitų Android…

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (2)