Pasirodė pirmieji Windows 8.1 Preview atnaujinimai  (3)

Praėjo lygiai savaitė nuo to momento, kai viešai buvo pradėta platinti operacinė sistema Windows 8.1 Preview.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik kompanija Microsoft nesėdi rankų sudėjusi ir paruošė pirmąjį atnaujinimų rinkinį. Iš viso išleisti šeši pataisymai, iš kurių du pažymėti kaip svarbūs, o keturi – kaip rekomenduojami.

Vienas iš svarbių atnaujinimų susijęs su antivirusinės programinės įrangos Windows Defender virusų duomenų bazės atnaujinimu. Kaip žinia, pastaroji antivirusinė visiškai atitinka atskiro paketo „Microsoft Security Essentials“ funkcionalumą, taigi eiliniam Windows 8 vartotojui jau nebereikia papildomai rūpintis savo sistemos saugumu.

Kitas svarbus atnaujinimas susijęs su Windows 8.1 suderinamumu su daugeliu trečiųjų šalių programų, tarp kurių galima paminėti AutoCAD, Parallels Desktop, Norton Security ir AVG Internet Security.

Tarp rekomenduojamų atnaujinimų galima paminėti vieną, kuris išsprendžia problemą, kai iš Windows Store įdiegtos programos netikėtai baigia savo darbą iš karto po jų paleidimo. Kitas atnaujinimas turėtų padidinti failų stabilumą sistemoje, nepaaiškinant, ką tai konkrečiai reiškia. Trečiasis ištaiso pas kai kuriuos vartotojus pasitaikančią autorizacijos problemą tarp Google paskyrų savininkų, o paskutinioji išsprendžia problemą, kai nebūdavo galima pratęsti failo siuntimo po jo pristabdymo naršyklėje Internet Explorer 11.

Visi šie atnaujinimai prieinami ir operacinės sistemos Windows 8.1 vartotojams. Visiems, kurių sistemos turi įjungtą automatinio atnaujinimo funkciją, nieko daryti nereikia. Kitiems gi reikia aplankyti atnaujinimų centrą Windows Update ir pataisymus įdiegti rankiniu būdu.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: