EA: Netrukus mobilūs įrenginiai demonstruos esamų žaidimų kompiuterių grafiką  (19)

Žaidimų leidėjo ir kūrėjo „Electronic Arts“ prezidentas Frank‘as Gibeau užtikrintai teigia, jog artėjančios kartos planšetiniai kompiuteriai, galbūt jau net ir šiais metais, demonstruos labai panašią grafiką ir fiziką į tą, ką šiuo metu geba esamos kartos žaidimų kompiuteriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Electronic Arts“ galva patvirtino, jog kartu su žaidimų studija DICE yra kuriama gerai žinomo „Frostbite“ grafikos variklio atmaina, kuri veiks mobiliuose įrenginiuose. Vis dėlto „Electronic Arts“ turi kuo pasigirti ir dabar, nes žaidimas „Real Racing 3” atrodo daugiau, nei įspūdingai.

F. Gibeau mano, jog šiais metais grafikos ir fizikos lygį šiek tiek pakels planšetiniai kompiuteriai, kuriuos varys „Qualcomm Snapdragon 800” ir „nVidia Tegra 4” lustai su savo integruotais grafiniais posistemiais. Nors daugelis ginčysis, jog abiems lustams dar šiek tiek trūksta iki „Xbox 360” bei „PlayStation 3”, kitais metais naujieji be jokios abejonės pasivys esamos kartos žaidimų kompiuterius.

Nors „Electronic Arts“ džiaugiasi kasmet tobulėjančiais išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių lustais, tačiau senų žaidimų versijų į mobiliuosius įrenginius, kaip kad „Need For Speed“, neperkelia. Pasak žaidimų rinkos giganto, kiekvienas žaidimas turi būti neperdirbtas, ką mes matėme ne kartą, o iškart nutaikytas į tam tikrą platformą, kad viskas būtų patogu ir gražu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (19)