„HTC One“ gavo naujausią „Google Android“ OS versiją, ji prieinama ir Lietuvoje  (0)

Ypač populiarus išmanusis telefonas „HTC One“ pagaliau gavo žadėtą atnaujinimą. Taivaniečiai oficialiai patvirtino, jog „Google Android 4.2.2 Jelly Bean” operacinės sistemos atnaujinimas yra prieinamas pasauliniu mastu visiems „atrakintiems“ išmaniojo telefono variantams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors standartinės „Android 4.1 Jelly Bean” ir „Android 4.2 Jelly Bean” OS versijos skiriasi mažai, tačiau HTC čia pateikė mažų, tačiau pravarčių atnaujinimų. Daugiausiai buvo paliesta su „HTC One“ išmaniuoju telefonu pateikiama „Sense 5.0” vartotojo sąsaja pagal pirkėjų prašymus.

Nuo šiol, pavyzdžiui, prie baterijos bus galima matyti, kiek išties procentų jos liko, o ne naudoti trečiųjų šalių programas. Ilgiau palaikius „Home“ mygtuką, pasirodo nustatymų meniu, kas išsprendžia labai didelę problemą, dėl kurios kai kurie „HTC One“ pirkėjai buvo ganėtinai nusiminę.

Yra ir daugiau dalykėlių, kaip kad galimybė „widget‘us“ įdėti į užrakinimo ekraną. Atnaujinimas užima nemažai, net 400MB, tad patartina jį atsisiųsti naudojant programinę įrangą su kompiuteriu arba „Wi-Fi“ ryšį, kad netikėtai negautumėte didesnės, nei tikėjotės, sąskaitos už telekomunikacijų paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: