„Rockstar“ pristatė „Grand Theft Auto V“ filmuką, kuriame rodomas tikras žaidimas (Video)  (26)

„Rockstar“ atsidėkoja „Grand Theft Auto“ serijos fanams už tai, kad jie neatsuko nugaros. Žaidimų kūrėjas gailisi, jog turėjo net pusei metų atidėti taip laukiamo atviro pasaulio žaidimo tęsinio išleidimą ir pirmą kartą istorijoje nusprendė pristatyti filmuką, kuriame - tikras žaidimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turėdami omenyje „tikrą žaidimą“ mes norime pasakyti, kad filmuke jūs galite išvysti, kaip iš tiesų bus žaidžiamas „Grand Theft Auto V“, o ne stebėti sumontuotus veikėjų judesius lyg kino filme, ką iki šiol galėjome pamatyti dvejuose pasirodžiusiuose filmukuose prieš tai.

Lengviausia būtų tiesiog peržiūrėti video apačioje, bet apžvelgiant tai, kas buvo parodyta, malonu buvo išvysti trijų veikėjų režimą. Tai, kaip jie apsikeičia darbais tiek misijose, tiek ir besiblaškant mieste laisvu režimu. Žaidimo pasaulis milžiniškas, o kai kurių detalių nepasibijota pasiskolinti ir iš senesnių žaidimų. Vienas iš sugrįžusių dalykų - mašinų perdarymas.

Perrengti žaidėją galėjome ir ankstesniuose serijos žaidimuose, o mini žaidimų pasaulyje padaugėjo. Galėsime pažaisti golfą, panardyti vandenyne, pirkti turtą, investuoti ir panašiai. „Grand Theft Auto V“ turės ir daugelio žaidėjų režimą, tačiau „Rockstar“ apie jį ketina pakalbėti kiek vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(1)

Komentarai (26)