Policija bus suinteresuota surinkti kuo daugiau baudų  (7)

Ketvirtadienį posėdyje Vyriausybė pritarė, kad Policijos departamentui būtų skiriamos lėšos, gautos iš sumokėtų ar išieškotų baudų už greičio viršijimą valstybinės reikšmės keliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų naudojimo tvarkos aprašo pakeitimus, kurie leis dalį lėšų skirti Policijos departamentui pasiūlė Susisiekimo ministerija.

Policijos departamentui būtų skiriamos lėšos, gautos iš sumokėtų ar išieškotų baudų už greičio viršijimą valstybinės reikšmės keliuose. Dalis šių lėšų taip pat bus skiriama Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų fiksavimo įrangai prižiūrėti ir gaunamai informacijai apdoroti. Lėšas, surinktas iš greičio mėgėjų bus galima naudoti ir kitoms saugaus eismo programoms įgyvendinti.

Vyriausybė taip pat nutarė, kad dalis nepanaudotų Programos lėšų, nuo nutarimo įsigaliojimo iki šių metų gruodžio 31 dienos bus skirta Policijos departamentui.

Nuo 2014 m. sausio 1 d. šios lėšos būtų po lygiai paskirstomos Lietuvos automobilių kelių direkcijos vykdomoms saugaus eismo programoms bei jų priemonėms įgyvendinti ir Policijos departamentui gaunamai informacijai apdoroti, organizacinėms bei eksploatacinėms išlaidoms padengti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (7)