„Nokia“ teigia, jog atsisakė „Google Android“ OS dėl baimės kovoti su „Samsung“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2013-07-16 10:08
pagirtina sy karta, kad niekas neesipesa su iphone vs nokia(wp8) kai buna temos androidas ir iphone arba samsungas vs apple tai uh diskusija be galo ir arsi, o cia visi ramiai lia lia lia
paranoiac 2013-07-16 15:03
Tai kad microsofto WP man labai primena iOS dėl visokių apribojimų ir pan. Dėl WP8 nežinau, bet su tokiais WP7 trūkumais, kuriuos minėjo , tai telefono net nebūtų galima smartfonu pavadint. Galbūt su WP8 reikalai šiek tiek pasitaisė, bet vis tiek gaila, kad Nokia toliau Meego neplėtojo..
Katė 2013-07-17 00:27
Man labiausiai nepatinka Windows Phone tos jų „firminės“ kaladėlės. Jokio individualumo, jokių pokyčių, jokio stilingo laikrodžio, jokio darbalaukio. Erzina.
Domas1 2013-07-17 06:39
Del Pacios WP 8.x OS as sutiksiu irgi jog ji nuostabiai sklandziai ir labai greitai veikia lyginant su Android 4.x, man seniai aisku jog varoma JAVA programeles letos ir nerangios, pvz. S3 Galaxy tam kad atsidaryti telefono kontaktu knygele prireikia net ~3sekundziu o po to dar po ~2sekundes kol ieini ir surandi kontaktus. Idomu kam tuomet tie 4 branduoliai telefone, nes toks lagas ziauriai erzina ko negali nieko blogo pasakyti apie senu Nokiu OS veikima ar kad ir iOS ar WP, ten native kodas tikrai sukasi super greitai. Manau Androidui reiktu po padidinimo stiklu kisti visas standartines funkcijas ir padaryti pilnai native o ne managed su JAVA, va tada paziureciau kas butu geriau.