Į plonus nešiojamuosius braunasi ir AMD, šį kartą su „Samsung ATIV Book 9 Lite”  (1)

Antras pagal dydį x86 architektūros procesorių gamintojas AMD paprastai gauna mažai rinkos plonuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose, nes „ultrabookai“ priklauso „Intel“. Vis dėlto kompanija stengiasi iš paskutiniųjų pakeisti situaciją, šį kartą su „Kabini“ APU procesoriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ pranešė, jog netrukus rinkai pristatys „ATIV Book 9 Lite” ypač ploną ir lengvą, 13.3 colio dydžio nešiojamąjį kompiuterį, kurį varys AMD APU procesorius. JAV jis pasirodys liepos 28 dieną, o jo kaina sieks apie 800 JAV dolerių.

Tiesa „Samsung“ pranešimas spaudai kiek miglotas, nes teigiama, kad „ATIV Book 9 Lite” varys keturių branduolių procesorius, dirbantis 1.4GHz dažniu, o grafika rūpinsis į APU lustą integruotas „Radeon“ grafinis branduolys. Galimas daiktas, kad įrenginį varys „A4-5000” procesorius. Šis nors ir turi kiek didesnį dažnį, 1.5GHz, bet keturis branduolius ir „Radeon HD 8330” grafinį branduolį.

Kalbant apie kitas specifikacijas, 13.3 colių įstrižainės ekranas turės 1366x768 taškų raišką ir bus prisilietimui jautrus. Prie viso šito rasime 4GB DDR3 darbinės atminties bei 128GB talpos SSD kaupiklį. Nešiojamasis svers apie 1.5 kilogramo, o jo storis tebus apie 1.75 centimetro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(3)

Komentarai (1)