„Linkomanija.net“ savo logotipe tarp švirkštų pavaizdavo buvusį antipiratinės asociacijos vadovą Vytą Simanavičių  (7)

Didžiausias „Torrent“ bylų dalinimosi tinklalapis Lietuvoje „Linkomanija.net“ jau keletą mėnesių atvirai šaiposi iš buvusio Lietuvos antipiratinės veiklos asociacijos (LANVA) vadovo Vyto Simanavičiaus – buvęs LANVA vadovas pavaizduotas „Linkomanijos“ logotipe tarp dviejų švirkštų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Linkomanija.net“ paskelbė naujo logotipo konkursą ir virš savojo įkėlė V. Simanavičiaus atvaizdą, o po juo – du švirkštus. Švirkštai – aliuzija į tai, kad kovotojas su interneto piratais šiemet teisme pripažino platinęs narkotines medžiagas.

V.Simanavičius sakė jau žinantis, kad jo atvaizdas yra piratiniame tinklalapyje į plačiau komentuoti įvykio nepanoro: „Jeigu yra toks žmonių supratimas, apie ką daugiau galima šnekėti. Aš neturiu jokių komentarų. Yra daug viešų asmenų, kurių nuotraukos buvo internete, dėl to nematau tragedijos.“

Buvęs LANVA vadovas dar nenusprendė, ar prieš „Linkomanijos“ veiksmus imsis kokių nors teisinių priemonių.
V.Simanavičius LANVA vadovavo iki šių metų birželio mėnesio. Dabar jos vadovė yra Dina Adomavičiūtė.

V.Simanavičius iki šiol ne kartą mėgino sustabdyti „Linkomanija.net“ tinklalapio veiklą.

Primename, kad buvusiam „Likomanijos“ vadovui Kęstui Ermanui ir jo vadovaujamai bendrovei „N5“ korporacija „Microsoft“ yra iškėlusi ieškinį, kuriuo reikalauja 130 tūkst. Lt kompensacijos, uždaryti portalą Linkomanija.net bei uždrausti naudoti „Microsoft“ prekės ženklus. Vilniaus apygardos teismas „Microsoft“ ieškinį patenkino visa apimtimi, bet K.Ermanas šį sprendimą apskundė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (7)