Micron: automobilis – tai didelis planšetinis kompiuteris  (1)

II ketvirčio veiklos rezultatams skirtoje konferencijoje kompanijos Micron atstovai pareiškė, jog automobilių rinką laiko labai perspektyvia, kadangi tai labai didelis potencialus NAND Flash atminties vartotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Micron vadovybė netgi sulygino abstraktų ateities automobilį su didžiuliu planšetiniu kompiuteriu, kuriuo galima važinėti. Flash atminties suvartojimas šiuolaikinėse transporto priemonėse turėtų keleriopai išaugti. Micron, savaime suprantama, labai žavi galimybė smarkiai padidinti savo produkcijos realizavimo apimtis.

Be to, vienas didžiausių pasaulyje atminties gamintojų tikisi, kad jos produkcija bus paklausi ir kituose įrenginiuose, kuriems aktualu greitos ir patikimos NAND Flash atminties naudojimas.

Priminsime, kad visuotinė automobilių kompiuterizacija sudomino ne vieną informacinių technologijų rinkos žaidėją. Kanadiečių kompanija BlackBerry, pavyzdžiui, ketina aprūpinti transporto priemones savo programinės įrangos sprendimais.

Kompanija nVidia jau ne pirmus metus tiekia didžiausiems pasaulio automobilių koncernams savo procesorius, taip pat siūlo etaloninę platformą Jetson, kuri skirta automobiliams skirtų multimedia sistemų kūrimui. Į automobilių rinką nusitaikė ne tik bepilotį automobilį kurianti Google, tačiau ir procesorių gigantas Intel.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)