Lenkus „Facebook“ šaudyti siūlęs vyras „užsidirbo“ teistumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-07-29 12:38
Manau, kad visiems, kurie kurso kokias nors neapykantas, teismas turėtų skirti tokias bausmes, kokios buvo pasiūlytos. Siūlė sušaudyti - reikia sušaudyti, ištremti į Sibirą, tai į Sibirą. Labai greit pasibaigtų šitas brėdas.
lmn 2013-07-29 13:21
tai siūlai tam žmogui skirti bausmę - sušaudyti? Tai tau reiktų skirti bausmę...
Nukainotas 2013-07-29 13:41
Gerai, kad nubaudė, visiškai pritariu, nėra ko laidyt liežuvio, jei galva durna.
Azuolas 2013-07-29 13:54
Galėtų delfi panaikinti anoniminius komentarus. Nori komentuoti - registruokis. Iš karto sumažėtų visokio purvo, kurį pilą išsilieti norintys žmonės.
lmn 2013-07-29 14:02
Arba nesumažėtų. Kuo čia Delfi dėtas?
Azuolas 2013-07-29 14:19
Sumažėtų, nes daug drąsiau rėkti kai susidaro vaizdas, kad esi anonimas. Delfi dėtas tuo, jog tai yra populiariausia pamazginių komentarų vieta. Bet, aišku, tas galioja ir kitiems populiariems portalams.
faktas 2013-07-29 14:26
Aš nekurstau neapykantos prieš jokią žmonių grupę. Žinoma, dažnai išreiškiu savo nuomonę apie tai, kad religinguosius laikau atsilikusiais, tačiau šią nuomonę grindžiu IQ testais ir įvairiais recenzuojamais moksliniais tyrimais.
dzo 2013-07-29 14:52
Sumazetu, bet ar is to butu geriau? Issiliet jiems vistiek kazkur reiks - gali pradet gatvej ar namie issiliet... Tegul geriau prie kompo delfy paverkia
Mauras Klajoklis 2013-07-29 15:30
Delfis būtų norėję, būtų tikrai padarę registraciją, jiems labiau apsimoka prie straipsnio su niekine nauda matyti 1k komentarų, negu 50 ale protingų. Kai kurie didelių kompanijų sprendimai žinomi tik jų marketingo skyriui (pvz Ryanair su savo nenumeruotomis vietomis), viskas vis tiek greičiausiai remiasi į pinigus.
lmn 2013-07-29 15:46
matai, kaip kad ano nelaimėlio komentarą interpretuoji kaip kurstymą, tai negali būti tikras, jog tavo pasiūlymo skirti mirties bausmę nepalaikys kurstymu. Bet kokiu atveju tai būtų neadekvati bausmė.
faktas 2013-07-29 16:29
. Jei būčiau lenkas, dar asmeniškai jį paduočiau į teismą.
EdvasP 2013-07-29 16:39
Komentarai prie straipsnių kaip tik pakelia atidarymų skaičių. Kai kurie, parašę komentarą grįžta į straipsnį dar kelis kartus. Kuo daugiau komentuoja, tuo daugiau grįžta paskaityti atsakymų. O kai kurie net nieko nerašo, o komentarus skaitinėja ir seka. Tai įsivaizduojat kaip tie tūkstančiai komentatorių reklamos kainas kelia? Be jokios abejonės Delfi.lt nėra jokio "navaro" padaryti tik registruotiems vartotojams. Bet vis dėl to smagu būtų, kad koks įstatymas atsirastų skatinantis cenzūrą tuose komentaruose. Nes akivaizdu, kad žmonės dažniau ne nuomonę sako, bet rodo priešiškumą neapgalvotais žodžiais. Nesvarbu ar tu lietuvis ar lenkas, lietuvis lietuvį lengvai įžeidžia. Mane asilu pavadintų, man būtų įžeidimas. Kad egzistuotų žodžio laisvė visvien reikia mąstyti koks žodis yra rašomas, taip pačiai kaip sakomas. Paprasčiausiai tam pačiam lenkui, komentatorius neišdrįstų į akis pasakyti apie sušaudymą, nes galvotų apie pasekmes, galbūt bijotų, galbūt nenorėtų sukelti konflikto, o internete apie jokias pasėkmes niekas negalvoja. Tiesiog sako tam, kad įžeist. Beje, būna ir čia pasitaiko, nors akivaizdu, kad čia bent intelektualesni žmonės lankosi.
slack 2013-07-29 18:41
provokatoriai ir tai pat turi būti baudžiami. ypač, kai po straipsniais nėra autoriaus.
Moribus 2013-07-29 20:54
Išankstinio mokėjimo kortelės internetas +proxy, +vpn, +tor.
Tarawa 2013-07-29 21:35
idiotai..ir vapse nesuprantu tokiu as zmoniu.. Vat pazystu lietuviu porele,tai kai jie pamato koki musulmona,cigona,lenka ar dar koki ''Netoki'' iskarto sako. Blin kai jie mane nervuoja,galetu vyti lauku juos is cia ir t.t. Ir sakau ka tau jie padare?ko tu ant ju puoli,cia paziurejo kaip ir praeivi ir tiek o tu cia iskarto neapykantos pilnas... Tai vot...idiotai.. Dirbu anglijoj office su lenku vienu tokiu,normalus bachuras,padeda visada jei reikia. Ir jei visi lenkai tokie kaip jis tai su lietuviais tada net nebendrauciau. O jei ten koks marozas ir uspjauna tai ten visuose salyse tokiu yra ir bus.. Net ir is komentaru kai kuriu matau kad ir cia marozu yra. Pirma kiekvienam lietuviui patarciau is save gerai pasiziureti veidrodyje ir pagalvoti ko tu geresnis nei jis ar ji... O ne siulyti kazkokius lenkus uzmusineti...
rwc 2013-07-30 00:05
aprašyti lygtimis). Dar yra politika bei istorinė isterika, kad religiniai autoritetai reguliuoja, ką galime ir ko negalime žinoti. Bet visa tai nenurašo tikinčiųjų į psichūškę. Galbūt jie nestrakalioja fizikos PhD Gauso kreivės (tarkim, pagal IQ) viršuje, tačiau ir jų yra toje kreivėje, ir tikrai ne visi "balno kairėje". Tai dabar tave pavadinti troliu, fleimeriu, heiteriu, ar atsekti IP ir į teismą paduoti? Baigiam tokias pseudo-religines nesąmones, nes antraip kitame poste teks parodyti, jog taip vadinami "ateistai" yra ne mažiau religiniai fundamentalistai, kurių paprastai bet kuri konvencinė bažnyčia šalinasi.
Azuolas 2013-07-30 00:09
Jep, kur nors į akis pasakyti daug mažiau kas išdrįstų. O už kompiuterio jaučiasi saugūs pilti visas pamazgas. Gerai bent jau, kad kai kurie gauna baudas ir apie juos pranešama, tai nors kiek atbaido. Prieš kokia 10 metų to nebūdavo, komentaruose kas tik nori ir kaip tik nori kalbėdavo. Tačiau vis tiek atsidarius komentarų skiltį jautiesi dar kaip kokioje srutų duobėje. O pilti pamazgas jokia žodžio laisvė. Šmeižtas ne tik įžeidia, bet gali sugadinti visą žmogaus gyvenimą. Jokio gailesčio nejaučiu tiems durneliams, kurie paskui moka baudas ir dejuoja "vai vai vai, esu juk vargšas pensininkas".
Azuolas 2013-07-30 00:32
atsaką į postą moderatoriai paragino dėti į kitą temą http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... 371#329371
faktas 2013-07-30 02:03
Iš esmės tai ir pats atsakei į savo klausimą. Pasaulį aš ir suvokiu pagal Gauso kreivę. Nėra priežasties jo suvokti kitaip. Jei didžiuliame ežere plaukioja 2 žuvys po kilogramą ir tūkstantis po 30 g., net ir visiškai neprotaujantis žvejas išmąstys, kad ežere nėra žuvies ir važiuos kitur. Tavo ir tavo žmonos pavyzdys toks pats. Kalbant apie lenkus, man pačiam kažkodėl beveik visi kontaktai su jais buvo neigiami, tačiau nežinau jokių tyrimų, įrodančių kad lenkai yra blogiečiai, asocialai, vagys ir pan., todėl savo patirtį atmetu kaip nepagrįstą. P.s., jei kada turėsit galimybę nueit į kažką panašaus, kaip 2011 m. vykusį Vilties festivalį, tai nueikit. Po to pačiam bus gėda galvoti, kad religingieji yra statistiškai mąstantys (pasiliekant 5% tikimybę suklysti). Mane viena religingoji apgaulės būdu buvo įviliojusi į tą festivalį. Pasijutau kaip viduramžiuose. Buvo baisu... Beje, tai kad aš esu ateistas, nereiškia, kad prijaučiu jiems.