„Apple“ išsiaiškino, kas kaltas dėl mirtino telefono elektros smūgio  (1)

Prieš kelias savaites skelbėme apie tai, kad Kinijoje moterį mirtinai nutrenkė telefonas – ji atsiliepė į skambutį tuo metu, kai buvo įkrovinėjamas telefono akumuliatorius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-08-07 „Apple“ išsiaiškino, kas kaltas dėl mirtino telefono elektros smūgio  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ tikina išsiaiškinę, kad tragiškos nelaimės priežastis buvo neoriginalus kroviklis ir dėl to pasiūlė nuolaidos programą – visus neoriginalius kroviklius jų įrenginiams priimti kaip 10 dolerių vertės nuolaidos kuponą įsigyjant originalius kroviklius.

Suteikiamos nuolaidos suma yra konvertuojama į vietinę valiutą, taigi, Lietuvoje galima tikėtis 26 litų nuolaidos.

„Neseniai gautos ataskaitos rodo, jog rinkoje gali būti padirbtų ar nepriklausomų gamintojų sukurtų kroviklių, kurie yra netinkamo dizaino, todėl gali būti nesaugūs. Nors problemų kelia ne visi nepriklausomų gamintojų krovikliai, mes skelbiame programą „USB Power Adapter Takeback“, kuri klientams suteiktų galimybę tinkamo dizaino kroviklius įsigyti pigiau“, - teigiama „Apple“ svetainėje.

Ši programa bus vykdoma iki spalio 18 dienos. Kinijoje „Apple“ primygtinai ragina savo klientus nenaudoti neoficialių kroviklių. Visi, norintieji pasinaudoti nuolaida, į parduotuvę turės atsinešti savo „iPhone“, „iPad“ ar „iPod“ įrenginį, kad pardavėjai galėtų patikrinti įrenginio serijinį numerį, rašo „The Verge“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)