LG G2: naujasis korėjiečių kompanijos flagmanas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2013-08-09 17:11
Visai smagus daigtelis, na bent jau taip atrodo is salies idomu bus pamaigyt kazka naujo
ddeividdas 2013-08-09 17:50
Mano nuomone labai pavykęs LG kūrinys. Stiprus konkurentas esamiems flagmanams. 2,26Ghz ir Snapdragon 800 bei 3000mah baterija. Dėl baterijos nepatinka, kad ji integruota, nes išvykus kur ilgiau, nebus galima įsidėti kelių baterijų atsargai ar iš eBay atsisiųsti didesnės talpos. Garso kontrolės mygtukai gale - manau taip pat gerai, nes man dažnai būna, kad žiūrint video telefone, kurios mygtukai šonuose, labai dažnai laikant telefoną apverstą jie spaudinėjasi - tel. užsirakina ar garsas nusispaudžia. Tai didelis konkurentas S4 ar HTC One. Dabar manau imčiau šį o ne S4. S4 nebent vilioja S health, smart translate ir įvairūs jutikliai pvz temperatūros bei S voice, ko šitame nėra. Na bet gal šitas turės mažiau lago, visgi galingesnis. P.S. Klaida straipsnyje - Turi būti Gorilla Glass 3, o ne 2.
faktas 2013-08-09 20:27
Ir vėl straipsnis apie telefoną ir iškart tavo komentaras. Tu tik Windows Phone išvis nekomentuoji kažkodėl... LG pirkimas nėra geras sprendimas vien dėl labai labai lab... prasto programinės įrangos atnaujinimo. Net jei techninės charakteristikos leidžia atnaujinti Android, LG statistiškai leidžia tik vieną atnaujinimą ir tik tada, kai jau pasirodo dar naujesnė versija. Per marketingą nukenčia "seni" LG klientai.
ddeividdas 2013-08-09 22:45
Win phone nekomentuoju, nes manęs jie nedomina. Trumpai pabandžiau naudoti ir pasirodė labai nepatogūs. Apart tų įdomių kvadračiukų nieko daugiau, ką individualiai gali keisti nėra. Na gal kaip geriausiam flagmanui pasiūlys atnaujinimus O dėl integruotos baterijos tai turbūt priklausys nuo regiono. South Africa mačiau turi išimamą bateriją ir komplektacijoje yra netgi antra 2650mah baterija. Įdomu, kaip bus Europos rinkai skirtame.
ddeividdas 2013-08-09 22:47
P.S. O jei telefonas labai galingas ir viskas gerai optimizuota, kam tie atnaujinimai dažni? Kai Samsung išleidžia ar Apple naują flagmaną - žiūrėk dešimtys komentarų ir kritikos. O Lg - beveik niekas nekomentuoja. Man realiai šis patrauklesnis vispusiškai už S4 tik norėčiau irgi daugiau kritiškos nuomonės išgirsti.
Dia.v.olO 2013-08-11 00:14
Na sis G2 nera nei One, nei S4 (GT-I9505/GT-I9500) konkurentas - butent del gelezies, jei jau drakona naudoja 800, tai yra konkurentas S4 LTE-A, kurio dar nera, o ir siaip HTC one ciulpia visom prasmem. Isvada tokia kad G2 yra galingiasias dabar "savo kategorijoje" Bet kaip ir minejo, s4 turi savo pricindalu visokiu afigienu, ypatingai vertinu tai, kad telikus galiu valdyti, per kasio rungtynes isjungti telika, gali ir riauses sukelti
Jomajo 2013-08-11 03:24
integruota batarke nera didele beda, tereikia mazycio atsuktuvo. aisku nebutina sukioti visu ~10 varzteliu galima paslikti pora ir niekas niekur nedings. siaip nustebau issiardes savo xperia, viskas taip paprasta jog kiekvienas mokantis naudotis atsuktuvu galetu pasikeisti mikrofona, garsekalbi, kamera ir kitas pagrindines dalis. tuo paciu juokinga kai ale specialistai lupa nezmoniskus pinigus uz 2 min darba ir ebay nupiktas detales uz centus.