LG G2 populiarinimo akcija P. Korėjoje baigėsi masine sumaištimi ir 20-ies žmonių sužeidimu  (4)

Neapgalvota reklaminė akcija, siekiant kuo labiau išpopuliarinti naująjį flagmaną LG G2, baigėsi gana liūdnai – apie dvidešimt žmonių buvo sužeista. LG organizuota akcija vyko praėjusį penktadienį P. Korėjos sostinėje Seule.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos sumanymu, į balionėlių su helio dujomis vidų buvo pridėta kuponų, kurie leido nemokamai gauti išmanųjį telefoną G2. Į orą pakilę balionai po kurio laiko turėjo nusileisti, o radusieji tokį laimingą balioną galėjo džiaugtis nemokamu flagmanu.

Į renginį susirinkusi publika pabandė susprogdinti kuo daugiau balionėlių dar jiems nepakilus į orą. Kilusios sumaišties metu nukentėjo 20 žmonių, o kai kurie žmonės paguldyti į ligoninę dėl šautinių žaizdų. Pasirodo, kai kurie žmonės turėjo ne tik aštrių daiktų, kurie leistų balioną lengviau pradurti, tačiau ir pneumatinius šautuvus.

Vis tik kompanija LG nusprendė, kad visiems nukentėjusiems kompensuos gydymui patirtas išlaidas. Be to, buvo atšauktos visos akcijos, kuriose turėjo būti nemokamai išdalinti išmanieji telefonai LG G2.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (4)