ASUS ruošia planšetę FonePad HD 7 su Intel Atom procesoriumi  (4)

Kompanija ASUS ruošia naują planšetinio kompiuterio FonePad versiją, kuri gaus 7“ įstrižainės ir 1280 x 800 taškų raiškos ekraną bei vadinsis ASUS FonePad HD 7. Naujasis įrenginys, kaip teigiama, gaus galingesnį procesorių – 1,6 GHz dažniu veikiantį dviejų branduolių Intel Atom Z2560.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad ASUS FonePad HD 7 gaus 1 GB operatyvios atminties, nuo 8 GB iki 32 GB integruotą duomenų kaupiklį, 5 MP raiškos pagrindinę ir 1,2 MP raiškos kamerą priekinėje dalyje, programinės platformos vaidmenį atliks Google Android 4.2.2 Jelly Bean. Taip pat bus įdiegti bevielio ryšio moduliai Wi-Fi, GPS ir Bluetooth, kai kurios modifikacijos palaikys 3G mobiliojo ryšio standartą.

Prognozuojama, kad bazinės versijos kaina turėtų išlikti $249 lygyje, taigi planšetinis kompiuteris turėtų patraukti ne vieno vartotojo dėmesį. 

Šios serijos planšetiniais kompiuteriais prekiaujama ir Lietuvoje - čia galite peržiūrėti ASUS FonePad detalias technines charakteristikas ir kainą.

Ateityje taip pat ruošiamasi pristatyti naujus mobilių įrenginių modelius – 8“ įstrižainės ekraną gausiantį MeMO Pad HD 8 su 1280 x 800 taškų raiška, o taip pat PadFone Mini ir MeMoFone HD 5, apie kurių specifikacijas beveik nieko nežinoma.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (4)