Naujasis Samsung flagmanas Galaxy S5 gali gauti metalinį korpusą  (0)

Mobilios rinkos žanras yra negailestingas – kuo arčiau eilinės naujienos anonsas, tuo daugiau apie ją paaiškėja, o po oficialaus debiuto produktas rizikuoja apskritai dingti iš naujienų skilties visiems laikams. Kita gyvybinio ciklo stadija paprastai jau nesudomina. Laimei, gamintojai ne veltui turi marketingo skyrius, kurie suteikia galimybė vėl prisiminti tai, kas užmiršta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, visai neseniai buvo paskelbta, kad kitas Samsung flagmanas gaus 16 megapikselių kamerą. Prie taip vadinamo Galaxy S5 sugrįžo ir puslapis ET News, kuris tvirtina, kad išmanusis telefonas gaus metalinį korpusą. Dėl ypatingo susižavėjimo šia medžiaga paprastai būdavo pašiepiama Apple, kuri jau po poros savaičių turėtų pristatyti iPhone 5C su plastikine nugarėle.

Samsung, atvirkščiai, labiausiai iki šiol mėgo polimerinius korpusus. Tačiau tai nereiškia, kad korėjiečių kompanija niekada neišleis išmaniųjų telefonų su metaliniais korpusais. Šaltinio teigimu, iš nežinomo lydinio padaryti korpusai jau buvo nusiųsti Samsung ir jie dabar testuojami. Savo ruožtu, atitinkamų detalių gamyba prasidės iki 2013 metų pabaigos, o pats išmanusis telefonas Galaxy S5 bus pristatytas pavasarį.

Žinoma, metalinis korpusas gali tapti problemų su antenų darbu priežastimi – skandalas su Apple išmaniaisiais telefonais, kurie kentėjo nuo „mirtinų gniaužtų“ dar šviežias vartotojų atmintyse.

Samsung teks atlikti visokeriopus testus, kad įsitikintų, jog metalinius korpusus naudoti tikslinga. Norėtųsi tikėti, kad nei keičiama baterija, nei atminties kortelių lizdas nenukentės po Samsung išmaniojo telefono – flagmano medžiagų keitimo.

Kai kurie rinkos ekspertai juokauja, kad kompanijos pradės naują teisminių batalijų dėl kopijavimo maratoną. Juk pavasarį Galaxy S5 stos prieš iPhone 5S…

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)