Tesla Motors savininkas ruošiasi kelionei po visą JAV teritoriją su Tesla S elektromobiliu  (0)

Elonas Maskas yra ne tik kosmoso kompanijos Space X įkūrėjas bei vadovas, tačiau ir kompanijos Tesla Motors savininkas. Kaip žinia, ši firma kuria išskirtinai elektromobilius, ir būtent joms Jungtinių Valstijų teritorijoje yra kuriamas „elektros degalinių“ tinklas Supercharger.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Elonas Maskas planuoja perskrosti visą JAV su savo Tesla S automobiliu, pasinaudodamas būtent šiais pasikrovimo taškais.

Verslininkas mano, kad sugebės nuo Ramiojo vandenyno pakrantės prie Atlanto vandenyno nuvažiuoti per 6 dienas, tuo tarpu Supercharger degalinėse praleis vos 9 valandas per visą kelionę. Pirmą kartą verslininkas apie savo iniciatyvą paskelbė dar gegužės mėnesį, pareikšdamas, jog į kelionę leisis su penkiais savo sūnumis, ir dabar jo planai galutinai tampa realybe.

Tesla Motors įkūrėjas pažymi, jog kiekvieną dieną jis elektromobilio baterijų įkrovimui praleis ne daugiau kaip pusantros valandos, ir tam specialiai nesustos – tai darys tik tuomet, kai išalks arba norės pasigrožėti aplinkiniu vaizdu ar įžymiomis vietomis. Be to, jog gerai praleis laiką su savo sūnumis, Elonas Maskas tokiu būdu bandys įrodyti amerikiečiams, jog jo elektromobilius pirkti verta (jei kam nors dar kilo kažkokių abejonių).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)