Iš naujojo „Omnitel” vadovo lūpų – neįtikėtini prisipažinimai ir atsiprašymas  (0)

Šiek tiek daugiau nei du mėnesius Lietuvoje gyvenantis naujasis „Omnitel“ vadovas Danas Strombergas teigia, kad šalyje praleido jau pakankamai laiko, kad sužinotų, ką reikia keisti bendrovėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su „TeliaSonera“ D. Strombergas dirba jau apie 20 metų. Nuo 2009 m. save pokyčių lyderiu vadinantis vyras dirbo Danijoje.

„Nematau savęs, kaip tradicinio direktoriaus. Matau save kaip ambasadorių klientams. Kompaniją Danijoje išvedžiau iš nuostolių į pelną. Palikau ją sveiką“, – susitikęs su žurnalistais kalbėjo naujas mobiliojo ryšio operatoriaus vadovas.

Jis tikino, kad su jo pagalba „Omnitel“ pavyks sugrįžti į lyderio vietą tarp telekomunikacijos bendrovių.

„Pripažinsiu, kad praradome lyderio pozicijas, nes prieš keletą metų padarėme skausmingų klaidų. Mes iš jų pasimokėme, daugiau nedarysime. Atleiskite, kad jos įvyko“, – už buvusias įmonės klaidas atsiprašinėjo D. Strombergas.

Pasak „Omnitel“ vadovo, bandyti atsikovoti lyderio pozicijas padės lojalių klientų armija bei stipri komanda.

„Sveikas ir pelningas augimas – tai, ką mes turime padaryti“, – kartojo su žmona ir dukra į Lietuvą persikėlęs gyventi švedas.

D. Strombergas pripažino, kad skausmingiausia „Omnitel“ klaida buvo asmeninio plano įvedimas ir pavadino jį arogantišku.

„Dabar mes pasirengę išklausyti klientus. Klientų pasitikėjimui užsidirbti reikia daug laiko, o sugriauti galima per naktį“, – kalbėjo naujasis „Omnitel“ vadovas.

Švedas tikino, kad Lietuvą paliks tik tada, kai įvykdys jam pavestą užduotį – sugrąžinti „Omnitel“ į rinkos lyderio poziciją. Tam jis žada suburti stiprią komandą.

„Liksiu tiek (Lietuvoje – red. pastaba), kiek reikės, kol pasieksime savo tikslą“, – tvirtino jis.

Žadama keisti požiūrį į klientus – intensyviau su jais bendrauti, pristatant paslaugas, teikti konsultacijas internetu.

„Omnitel“ vadovas taip pat teigė, kad planuojama intensyviai investuoti į technologijų plėtrą. Kitais metais norima 4G ryšiu padengti pusę Lietuvos.

D. Strombergas tikino, kad turint užnugaryje tokią kompaniją, kaip „TeliaSonera“, kovoje dėl lyderio pozicijos baimių nėra.

„Esame tikri, kad finansiniai poreikiai bus patenkinti, nepriklausomai nuo pajamų“, – sakė pašnekovas.

Iki šių metų birželio vidurio „Omnitel“ vadovavo Antanas Zabulis. Jis kompanijai dirigavo 12 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
Autoriai: Ugnė Karaliūnaitė
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)