Gerbėjai ragina Rockstar Games nekurti PC skirto GTA 5: „tebūnie tai pamoka piratams“  (39)

Visai neseniai puslapyje Change.org pasirodė peticija, kuria siekiama, jog kompanija Rockstar Games nekurtų asmeniniams kompiuteriams skirtos Grand Theft Auto 5 versijos, praneša puslapis Lazy Gamer.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Peticijos autorius Trevor Phillips rašo, jog visa tai sugalvojo dėl labai paprastos priežasties: „Kad PC žaidėjai gautų pamoką ir nustotų vogti žaidimus“. Per pirmą parą peticija surinko daugiau nei 700 parašų, o naujienos rašymo metu jų buvo jau virš 7700.

Tame pačiame puslapyje yra ir kita peticija, kuri renka parašus už tai, kad Rockstar Games vis tik išgirstų PC platformų savininkus ir sukurtų jiems skirtą GTA 5, ar bent jau praneštų, kad iš tikrųjų tai ketina padaryti. Šiuo momentu šią peticiją pasirašiusiųjų yra žymiai daugiau – jų skaičius jau perkopė 348 000.

Ar Grand Theft Auto penktoji dalis pasieks asmeninius kompiuterius, kol kas nėra jokio oficialaus patvirtinimo – išgirdę šį klausimą, kūrėjai atsisako ką nors komentuoti. Optimistiškai nusiteikti verčia tai, kad ankstesnės GTA dalys, nors ir vėluodamos, tačiau PC platformoje pasirodydavo.

Savo ruožtu, naujoji peticija „prieš“ verčia įtarti, kad jos autorius turi mūsiško kraujo: įgelti kaimynui, kuris dievina GTA ir vien dėl to atsinaujino iki Core i7-4770K ir GeForce GTX 780 – štai čia tikras geros lietuviškos kaimynystės pavyzdys.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(22)
(0)
(2)

Komentarai (39)