Microsoft supirks iPad jei vartotojai pereis prie Surface  (2)

Įsivaizduokime, kad tokią situaciją: jūs esate kompanijos Apple gerbėjas, tačiau turimas iPad jums jau nusibodo ir ketinate išbandyti kažką naujo – pavyzdžiui, Microsoft Surface. Jokių problemų! Korporacija Microsoft pranešė, jog pradeda vykdyti iPad išpirkimo programą (žinoma, jei vartotojas tikrai nori įsigyti Surface).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo planšetinio kompiuterio Surface priešpastatymą konkurento iPad kompanija Microsoft praktikuoja ne pirmą kartą: neseniai buvo vykdyta kampanija, kurios metu Apple Siri garsiai pasakojo, kad iPad negali daryti daugelio dalykų, kuriuos sugeba Surface.

Dabar kompanija Microsoft ketina išdalinti dovanų kuponus, kurių kiekvieno vertė – $200. Būtent su jais bus galima atiduoti savo antros, trečios arba ketvirtos kartos iPad ir gauti Surface. Teigiama, kad Apple planšetiniai kompiuteriai turės būti fiziškai sveiki (nesudaužyti), be to, pasiūlymas galioja tik JAV ir Kanados gyventojams.

Reikia priminti, kad Surface planšetinių kompiuterių pardavimai iki šiol yra labai prasti, taigi Microsoft ketina imtis visų priemonių situacijos pagerinimui – juk vien dėl Surface nesėkmės kompanija prarado beveik 1 mlrd. JAV dolerių. Pirmos kartos Surface kainos jau sumažintos, tuo tarpu naujieji Surface Pro ir RT modeliai turėtų debiutuoti rugsėjo 23 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (2)