Pirmosios GTA 5 apžvalgos: beveik idealas?  (5)

Kompanija Rockstar Games bando ieškoti kaltų, kurie leido kai kuriose parduotuvėse keliomis dienomis anksčiau oficialaus debiuto pradėti prekybą žaidimu Grand Theft Auto 5. Nors pardavimų starto pradžia numatyta rugsėjo 17 d., tačiau internete jau pasirodė pirmosios žaidimo apžvalgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei tikėti apžvalgomis, kurių skaičius jau viršijo dvidešimt (jas puslapis VG24/7 renka atskiroje naujienoje), studijai Rockstar Games pavyko sukurti bene geriausią šių metų žaidimą. Dauguma įvertinimų artimi maksimaliems, ir tik kai kurie puslapiai GTA 5 įvardino „stipriu vidutinioku“. Žemiau pateikti kai kurie iš vertinimų:

 

 

Asmeninių kompiuterių savininkams, deja, tenka tikėtis, kad greitu metu bus išleista ir PC versija. Jiems belieka prisidėti prie peticijos „Už“ (pastaroji, beje, surinko virš 350 tūkst. parašų).

Rockstar Games kol kas visiškai atsisako kalbėti apie žaidimo PC versiją, nors neseniai serijos gerbėjai nutekintuose GTA 5 atvaizdų išeities koduose rado patvirtinimų, kad kūrėjai iš tikrųjų darbuojasi ne tik prie PC, bet ir PlayStation 4 versijos. Dėl naujos kartos konsolės daugmaž viskas aišku – Grand Theft Auto V čia turėtų debiutuoti dar šiemet, tuo tarpu dėl PC versijos pasirodymo datos belieka tik spėlioti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(1)

Komentarai (5)